Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heniutek1984

problem z piersiami

Polecane posty

Gość Heniutek1984

Witam, od jakiegoś czasu mam nową dziewczynę - jest ładna z buzi, szczupła tylko ma strasznie małe piersi. Moja ex miała rozmiar d i teraz z perspektywy czasu brakuje mi ich. Zastanawiam się nad zmianą dziewczyny bo cały czas obserwuje piersi innych kobiet i widze po sobie, że to dla mnie to bardzo istotna kwestia w wyglądzie. Czy z tego powodu skreślaliście drugą osobę?

Gość gość
ja wiem z czym masz problem seksu na hiszpana nie mozesz uprawiac :D

Gość gość
zostaw ja, znajdzie lepszego

Gość Heniutek1984
hiszpan nie jest możliwy;) ale tu nie chodzi o sam sex, chodzi bardziej może o przyzwyczajenie, bo jest diametralna różnica...

Gość gość
nie martw sie w ciazy jej urosna cycki:P

Gość gość
skupiasz się wyłącznie na wyglądzie, po co dziewczyna ma się męczyć z kimś takim? pewnie że skończ z nią i daj jej szansę poznania kogoś ciekawszego:)

Gość Heniutek1984
Nie skupiam się wyłącznie na wyglądzie, podoba mi się pod każdym innym względem, gdybym skupiał się na wyglądzie moim pierwszym kryterium byłyby piersi. Na początku znajomości nie przeszkadzało mi to ale z czasem po prostu zacząłem myśleć o większych piersiach, nawet kosztem idealnej figury jak dla mnie..., takie to są te moje problemy;)

Gość gość
słuchaj, w opisie wyraźnie widać, zero słowa o czymkolwiek innym tylko że buzia taka, figura taka, piersi takie...po co masz ją męczyć by po roku dojśc do wniosku że MUSISZ mieć kobietę z większym biustem? szanuj tę osobę z którą się spotykasz akurat z doświadczenia wiem, że nie ma czegoś takiego własne preferencje z którymi musimy iść w zgodzie, to wyłącznie kwestia naszego wyboru, tego co chcemy cenić w innych. czy widzimy że poznaliśmy wyjątkową, wartościową osobę czy stwierdzamy "poznam identyczną ale z większymi cyckami"

Gość gość
A co z wnetrzem? Moze urosna jeszcze.. optymista :-D

Gość gość
tez masz problemy gosciu male cycki i co z tego?

Gość Kasandra1234
Cycki może urosną albo i nie, nie daje jej tego odczuć, ona sama mówi, że ma małe ale powiększenie nie wchodzi w gre, a szkoda... . Wnętrze dziewczyna ma napewno lepsze niż moja ex, jest bardzo poukładana, wie czego chce i to konsekwentnie robi, nie lubię niezdecydowanych ludzi. Więc tym napewno przyciąga, nigdy nie kręciły mnie na dłuższą znajomość "słodkie idiotki" tylko panny z charakterem, ponieważ można na nich polegać i są mniej zwichrowane emocjonalnie. Ale wnętrze to jest inne zagadnienie, wracamy do tematu piersi;) może ją jednak nakręcić na zabieg?

Gość dobre dobre dobre dobre
o gustach nie ma dyskusji. jak ci to bardzo przeszkadza to ja zostaw bo z czasem moze byc jeszcze gorzej.

Panie i Panowie. Takie są konsekwencje DOBORU NATURALNEGO. :D

Gość gość
pojdzie na zabieg a Ty stwierdzisz ze znowu cos innego Ci nie pasuje w niej i zostawisz.Chyba jednak daj sobie z nia spokoj juz teraz.po co jej marnowac kilka miesiecy a moze nawet lat ,bo i tak po drodze pewnie spotkasz cycata i za nia polecisz.

Gość gość
I dobrze ze nie chce sobie powiekszac piersi. jak chcesz miec duze cyce to sobier powieksz, bedziesz miec na codzien.

"16.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość I dobrze ze nie chce sobie powiekszac piersi. jak chcesz miec duze cyce to sobier powieksz, bedziesz miec na codzien." Ja wohl. Zestaw podręczny. :D