Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra1234

związek z prawnikiem

Polecane posty

Gość Kasandra1234

Hej, poznałam ostatnio na imprezie faceta koło 30, jest prawnikiem, strasznie zabawny i wygadany. Ja natomiast jestem normalną dziewczyną, boję się, że gdybyśmy byli razem zostałabym zepchnięta na drugi plan. Przy moim byłym błyszczałam, przy tym jest totalnie odwrotnie. Po prostu boję się jego, może to wynika z kompleksów...

Gość gość
a po jakich jesteś studiach, i co aktualnie robisz?

Gość Kasandra1234
Jestem po ekonomii, pracuję w UM.

Gość gość
a on kim jest z zawodu? adwokatem? radcą prawnym?

Gość Kasandra1234
ma własną kancelarię , jest adwokatem, jest typem przebojowego gościa

Gość gość
przecież napisała, że z prawnikiem. co się martwisz, co ma być to będzie :)

Gość gość
" przecież napisała, że z prawnikiem." doinformuj się, ignorancie/tko jakim cudem kobiety po jednej rozmowie myślą o związku? czy wiesz, kobieto, że on z wieloma tak rozmawia? co by było gdyby każda po 1 takiej rozmowie myślała o związku?

Gość gość
gosc racja racja.... ledwo go poznala, a juz sie zastanawia jak bedzie z nim... idiotka!!!!

Gość gość
Bylem z prawniczka w zwiazku nie polecam nie dosyc ze strasznie nudna to jeszcze ciagle sie wywyszala, tak naprawde trakowala mnie jak zabawke erotyczna, spelnialem jej fantazje, tylko sie postawilem, albo zachowalem nieodpowiednio, mnie rzucila z dnia na dzien, bez slowa wyjasnienia, sa to ludzie o wysokim mniemaniu i nie akceptuja slabosci, jak jestes slaby to nie masz zadnych szans.

Gość gość
Teraz masz wdowe, która jest twoja zabawka erotyczna, na szczęście nie rzuci cie, za dużo kasy masz.

Gość gość
mnie facet zostawil jak zostal prawnikiem, ego mu sie nadmuchalo i mniemanie o sobie wzrolo, znalazl sobie bardziej wyksztalcona, ja do niego nie posuje

Gość gość
Prawnik i prawniczki szukają sexu, mają wyrabane na uczucia. Uważajcie na nich. Moja była w wieku 24 lat ja jeszcze studiowałem i pracowałem chciała abym jej dom wybudował i kupował drogie prezenty najlepiej złoto. Chciała abym wyremontowal jej pol domu bo stwierdziła że jak mam z nią mieszkać to ona musi mieć warunki, ciągle mówiła o pieniądzach porównywala się z innymi ten ma to ten tamto. Mówiła że jej kolega w wieku 23 lat zarabiał 15tys i mam też tyle zarabiać bo mnie rzuci no i mnie rzuciła bo stwierdziła że nie jestem zaradny. Ona tylko leżała w domu i się uczyła hehe

Gość gość
Prawnicy, lekarze, dyrektorzy itp = wszyscy tacy sami. Szary człowiek z takim nie ma szans na udany związek, zawsze będzie tym gorszym.

Gość gość
No ja ogólnie chce być dyrektorem dlatego też robię studia managerskie :)

Gość gość
Ni jak ma się praca do zachowania w zyciu prywatnym.

Gość Kvg

Wszystko co tutaj zostało napisane to prawda.... Nie wszyscy prawnicy ale większość mają o sobie wygórowane mniemanie..krzywdzą innych bez słowa wyjaśnienia... Uważają siebie za bogów... Nie wiem co kładą im do głowy na tych studiach,ale raz się przejechałam na prawniku I nigdy więcej....