Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Planuje od pewnego czasu zajsc w ciaze. Okres skonczyl mi sie 3 dni temu,cykle miewam niezbyt regularne. Dzis dostrzeglam na bieliznie brazowo-brunatne plamienie z doslownie kropeczka mikroskopijna krwi. Czy to moze byc oznaka zagniezdzenia sie zarodka?? Mimo tego iz jestem po okresie?? Myslicie ze moja owulacja mogla sie przesunąc??

Gość gość
zagnieżdżenie zarodka następuje jakies 6-7 dni po owulacji. Chcesz mi powiedzieć, że miałaś owulacje podczas okresu?... Tzn. Przypadki są różne, ale może to tylko plamienie po okresie albo masz jakieś problemy hormonalne o których nie wiesz? Szczerze wątpie w to żebyś była w ciąży 3 dni po okresie.

Gość gość
problemy hormonalne to nie sa na pewno bo w zeszlym miesiacu mialam szereg badan,rowniez takiego plamienia nigdy nie mialam po okresie

Gość gość
No tak tylko nie wiem czy to możliwe mieć owulacje podczas okresu... Wiem, że bardzo chcesz dziecko bo niedawno miałam podobną sytuacje... Wmawiałam sobie objawy za każdym razem... Na negatywnych testach dopatrywałam się drugiej kreski i przed każdym okresem miałam mdłości... A to tak naprawdę była moja psychika... Cierpliwości! Uda ci się w końcu, ale nie schizuj za każdym razem :)

Gość gość
Własnie chodzi o to ze probowalam przez 3 cykle i sie nie udawalo. Odpuscilam sobie i dzis wlasnie zauwazylam ten ssluz brunatny z kropka krwi. Nie dopatruje sie na sile objawow,jak bedzie ciaza to super jak nie to innym razem. Poprostu zastanawia mnie tendzisiejszy sluz i czy mogla sie owulka moja tak przesunac

Gość gość
po 3 miesiącach to nie wiem czy wyluzować sie da. Ja sie starałam przez rok... i dopiero jak naprawdę zajelam się czymś innym to nagle zaczełam odczuwac objawy, które olałam oczywiście bo juz straciłam nadzieje. i wtedy się udało dopiero. Także takie dopatrywanie nic ci nie da tylko dodatkowe stresy. Poczekaj do terminu następnej miesiączki i zrób test. Wcześniej i tak sie nie dowiesz co to był za śluz. A takie gdybanie jeszcze Cię nakręca i stresuje.

Gość gość
mi po pierwszym porodzie wszystko się poprzestawiało.dni płodne mam o wiele wcześniej.kiedys miałam kalendarzowo i łatwo nam było utrafić tak żeby był dzidziuś.dzisiaj celujemy,celujemy i ciężko utrafic

Gość gość
No to tym bardziej musisz poczekać. Na to nie ma rady...

Gość gość
Uwiez mi ze sie da,bo przestalam o tym myslec. Postanowilam ze jezeli sie nie uda odrazu to poczekamy tymbardziej ze mam 21 lat dopiero to mam jeszcze troche czasu.. No i sie nie udalo,wiec kochamy sie dosc czesto ale ja sie nie nakrecam i nie biegam do apteki albo do gina sprawdzic czy to ciaza,Tak jak pisalam wyzej zastanawia mnie tylko ten dzisiejszy sluz , bo nigdy wczesniej takowego nie mialam:) pozdrawiam

Gość gość
też mam 21 lat i tu wiek chyba nie gra roli :) Życze Ci żeby to była ciąża. Poczekaj i dowiesz sie :) A jeśli ten śluz będzie częściej to idź do lekarza.