Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darksideoflovee

najlepszy przyjaciel narzeczonego

Polecane posty

Gość darksideoflovee

a więc...ja z moim narzeczonym mamy przyjaciół z którymi spotykamy się od dawna na kawie , pogadać , na imprezę etc. Tak się składa że są parą . Wczoraj także byliśmy u nich . Potem gdy pojechaliśmy do swoich domów właśnie ten przyjaciel mojego faceta składał mi propozycje seksualne ... Napisałam mu że nic z tego i nie życzę sobie takich propozycji więcej. Tylko mam dylemat. Powiedzieć o tym narzeczonemu ? Czy nie? Nie chce zniszczyć ich przyjaźni...

Gość pięknie jest i będzie, bo nie
ja bym nie mówiła. skoro ten przyjaciel nie ma takich zachamowań to może równie dobrze kiedy powiesz narzeczonymi może próbować go nastawić przeciw Tobie.

Gość Takamalami
ja sadze, ze nie powinnas mowic....

Gość gość
I to ma być "przyjaciel"? Szuja z niego i tyle. Powiedz narzeczonemu, niech gada wyrzuci ze swojego życia.

Gość pani Andeczka
nie pomyslalas ze to narzeczony moze cie wystawiac, teraz czesto chlopacy tak robia:D

Gość gość
Zasygnalizowałaś temu panu grzecznie, że sobie jego zalotów nie życzysz. Narzeczonemu nic nie mów, ale jeśli jeszcze raz ten koleś Ci taką propozycję złoży to proponowałabym mu dać w twarz, tak łatwiej zakoduje sobie i zastanowi się dobrze nim z kolejna podobną propozycją do Ciebie wyjdzie.

Gość gość
jesteście narzeczeństwem to powiedz co to wogóle za tajemnice