Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccads

odstawienie coaxilu

Polecane posty

Gość ccads

proszę mi pomóc, brałam coaxil 16 dni ale coraz gorzej sie zaczelo robic po dwoch tygodniach, wiec chce odstawic biore tylko jedna tabletke wiec nie moge jej podzielic? Czy moge przestac brac z dnia na dzien

Gość ccads
czy ktoś mi pomoże?

Gość gość
Dawkę powinnaś stopniowo zmniejszać przez tydzien-dwa tygodnie. Jeśli bierzesz tylko jedną tabletkę powinnaś podzielić na pol i przez pierwszy tydzien łykać po połówce a przez drugi po 1/4. Jakbys czula sie gorzej idz do lekarza.

Gość gość
nigdy nie kombinuj bez konsultacji z lekarzem. czasami sie pogarsza na poczatku a pozniej jest lepiej

Gość ccads
Ale mi nie bylo zle na poczatku, tylko dopiero teraz po 16stu dniach caly czas zimno a na dworze 30 stopni do tego plamy przed oczami nie moge patrzec na swiatlo

Gość ccads
tych tabletek nie wolno dzielić, są powlekane. Do lekarza mam za kilka dni, szybciej sie nie da.

Gość gość
możesz przestać je brać, nie musisz dzielić tabletek i kombinować, po prostu jak ci nie służą przestań je brać

Gość ccads
Na pewno mi nie służą, skoro przy 30 stopniach na dworze mi jest zimno i mam dreszcze. Przed braniem leku czułam się źle, no ale nie aż tak, koszmar jakiś. W tygodniu mam wizytę, pewnie lekarz przepisze co innego.

Gość ccads
najdziwniejsze jest to, że pierwsze dwa tygodnie było ok, dopiero potem się zaczęło jak zaczął działać