Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Вydgoszczanin1984

Mam doła, siedzę i ryczę...

Polecane posty

Gość gość
tez siedze i rycze tak mniej wiecej kilka miesiecy, kazdego wieczora czasem zazdroszcze ludziom z problemem suchego oka ja moge ryczec i plakac i beczec chyba sie od tego uzaleznilam

Gość gośćka
Tematem Bydgoszczanina zainteresowałam się niedawno, ale już widzę,że jest ich więcej. Wczoraj czytałam fragment powieści, chyba tego prawdziwego :p Chętnie doczytam jak znajdę, bo całkiem ciekawy początek :) ( a może by tak link do tematu? ;) ) Teraz wchodzę bo widzę,że Bydgoszczanin się udziela,a tu jakiś tekst o nieudaczniku,nierobie itp... i jakoś mi to nie pasowało do tego co wczoraj czytałam.. Bydgoszczanin, chłopie - chyba masz tu wielu wrogów. Ja chciałabym wiedzieć, jak Ciebie rozpoznać? Jak odróżnić od błaznów podszywów? Czekam na odp i pozdrawiam :)

Na imię mam Mariusz i nie palę głupa pod swoim adresem. :) To chyba tyle , ale ogólnie mi to nie przeszkadza , gdyż byłem jestem i pozostaę anonimowy :D

Wystarczy kliknąć na mój nick. Mam 33 tematy i ileś tam postów. Mam wpisany wiersz os sobie i wszystko czego się tknę zawsze sprowadzam do jednego - pisania :D Więc jestem ambitny , przystojny , pracowity , zaradny - tym różnię się od tego podszywa hehehe zapewne bolek zdun albo xxxyzxxx nudzi im się i zazdroszczą mi wszystkiego :D dzieciaki ^^

Gość imsaweaSZI
bydgo a może to ty...

Gość gość
Myślę że Bydgoszczanin ciągle Was prowokuje... A może to już schizofrenia?

Gość gość
Bydgoszczanin ale wszystko u Ciebie OK ?

Gość firifaafonga
"i wcale sie nie dziwie ze jestes sam. Do lekarza idz (psychiatry) zacznij leczenie albo do roboty" - tym postem udowadniasz jakie są kobiety - lecą tylko na kasę...jak bezrobotny to dziękuję, bo takiego nie będzie stać żeby sponosrować mi ciuszki, szminki, buciki... jakbym miał być z kimś takim to już wolę być sam...taka prawda A niby w jaki sposób to udowadnia? Kompletnie bezsensu. Najpierw chłopie zacznij zmiany od siebie, bo ewidentnie musisz się pozbierać. Mój chłop chociaż ma pracę mieszka z rodzicami pomimo 30 na karku bo nie chce się bawić w kredyty i mnie to nie przeszkadza, bo to dobry człowiek nie taki egoista jak ty. Kobiety Ci mają udowadniać na siłę, że będą cię akceptować a ty co? Sam wymyślasz jakieś farmazony, żeby je zdyskryminować. Sam powodujesz negatywną reakcje łańcuchową.

Gość gość
up;) otśfierzam

Gość gość
bydgoszczanin zaglądasz tu jeszcze???

Gość goscc
Pozdrawiam BYDGOSZCZanka :D