Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mojego dzieciątka

Pomóżcie dziewczyny, czy to może być zapalenie pęcherza?

Polecane posty

Od razu mówię, że jutro idę do lekarza, ale jutro to jeszcze długa droga, a ja się martwię. Moja córka jest jeszcze malutka bo ma dopiero 1,5 roczku, ale lata bez pieluszki od ponad miesiąca. Nie miała wpadek, wołała za każdym razem na siusiu lub kupę. W nocy również już porzuciła pieluszkę. W ten wtorek byłam na kursie i zostawiłam córkę w żłobku dając paniom wskazówki jak postępować z córeczką pod względem nocnika. Przede wszystkim prosiłam je żeby się jej (mojej córki) pytały czy ona chce siusiu, a w razie jakichkolwiek wątpliwości ją posadzić (w domu zawsze woła ale nie wiedziałam jak to będzie przy obcych). To był pierwszy raz jak została z kimś obcym po odpieluchowaniu sama. Ona jest bardzo kontaktowa i nigdy nie bała się zostawać sama. Gdy wróciłam po nią do żłobka kobiety bardzo panikowały, że nie wiedzą co się dzieje z moim dzieckiem, bo ma gorączkę i jest strasznie słaba. Malutka wyrwała do mnie z płaczek wołając że chce siusiu, posadziłam ją i po chwili się wysikała. gorączka opadła a córka nabrała siły. Okazało się że kobiety zapomniały ją pytać o nocnik, nawet nie wiedziały czy ona wołała! Teraz z każdym dniem jest coraz gorzej. Malutka posikuje i mam wrażenie że nie czuje tego, a sika bardzo często, co około pół godziny. Co mogę zrobić aby jej pomóc? Czy zapalenie pęcherza rzeczywiście kończy się w szpitalu?

czy jest tu jakaś mama która wie cokolwiek na temat zapalenia pęcherza? Wyczytałam w necie że przetrzymanie moczu może się tak skończyć.

hallo

czy na tym forum rozmawia się tylko o kolczykach u niemowląt, wrednych mężach i przegrzewaniu? kiedy człowiek pyta się o coś konkretniejszego to niestety nie ma nikogo, przykre:(

Gość gość
Nie chce mi się gadać z kimś, kto podpisuje sie "mama mojego dzieciątka" albo "żona mojego męża" - dla mnie to same bezmózgi się tak podpisują, sorry.

aha to nieźle masz zryty beret żeby oceniać ludzi po nickach:) Niestety, ale chciałam dać inny pseudonim, ale ktoś musiał te wszystkie już pozajmować, więc wybrałam jakikolwiek który wszedł. Dla mnie to nieistotne.

Gość gość
Moja ma już 2 raz zapalenie, nie byłyśmy w szpitalu, tylko antybiotyk i powiem ci, że po 2 dniach jest już poprawa. A płacze ci mała jak sika? Jaki ma mocz? Jeśli metny, brzydko pachnie i coś w nim pływa to zapalenie.