Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze postąpiłam ?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Chciałam się zapytać o opinię ludzi, których nie znam, dlatego piszę to tutaj. Czy według Was to jest dziwne, że mam 17 lat i zrobiłam swojemu facetowi loda ? Pragnę zaznaczyć, że nie zrobiłam tego za pieniądze czy coś, zrobiłam to z miłości bo go kocham i chciałam mu sprawić tym przyjemność. Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony cieszę się, że mu się podobało ale z drugiej stracilam odrobinę szacunku do samej siebie i nie wiem co o tym wszystkim mysleć. Proszę o normalne odpowiedzi, zadne zwykłe chamstwo mnie nie interesuje...

Nie postąpiłaś dobrze, skoro zrobiłaś to wbrew sobie. Najważniejsze, żebyś Ty tego chciała. Ale pamiętaj- to nie jest nic złego zadowolić faceta, nawet takiego ktorego się nie kocha :P Powodzenia :)

Gość Slly
To jest całkiem normalne! Obrabiaj mu ile sie da!:-)

Gość gość
robienie loda to jest normalna rzecz. nie powinnas sie z tym zle czuc. ja lubie robic lody............

Gość gość
Do 'kocia amory' specjalnie zaznaczyłam, że go kocham. Nawet bardzo ;) A bardziej chodzi mi o mój wiek, bo uważam się za młodą osobę i dlatego pytam czy to jest normalne:)

Jak mialas ochote, to ok.....ale chyba nie do konca tego chcialas skoro napisalas, ze stracilas odrobine szacunku do siebie. Tylko pozniej nie oczekuj od faceta szacunku jesli robisz co on chce nawet wbrew sobie.

Gość gość
Tak, to jest normalne i powiedziałabym nawet, że bardziej odowiednie od stosunku. Mnóstwo ludz zaczyna seks od poznawania swoich ciał nie decydując się od razu naa pełny stosunek. Powiem ci, ze ja mam 20 lat więcej i za tzw moich czasów też to było normalne, a jeżeli ktoś twierdzi, ze dziewczyny wtedy "nie brały do buzi" to po prostu kłamie albo ma blade pojęcie o życiu ;)

Gość gość
W sumie robiąc to cieszyłam się, że mu się podoba i szczerze mówiąc to robienie tego wcale mi nie przeszkadzało. Tylko teraz jak o tym pomyślę to nie wiem po prostu, czy dobrze postąpilam ale czytając Wasze wypowiedzi od razu poprawił mi się humor i nie mam do siebie żalu:)

Gość gość
Byłoby źle gdyby to był chłopak twojej przyjaciółki albo gdybyś zrobiła to z obawy, ze chłopak odejdzie. Ale skoro robicz coś bo sama tego chcesz to nadmierne skrupuly.

Gość gość
tak, w sumie to sie ciesze ze to zrobilam. Rozwialyscie moje watpliwosci:)