Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydkie kobiety są lepsze jako żony?

Polecane posty

Gość lukashlodz
Ale ja nie chce bylej na złość zrobic.. moze zke to zformuowalem.. zle napisałem. Na początku chcialem miec sliczniejsza od niej i szczuplejsza(byla jest pulchnutka;) ) zeby dopiero zobaczyla.. ale czy to jest ważne. .zycze jej by miala przystojnego, bogatego mena -mnie to nie ruszy juz tak bardzo. .skoro ona daje mi jakąś furtke i mowi ze czuje sie samotna -a ja nie chce teraz juz wracac to znaczy ze z nia bylo cos nie tak.. więcej minusów niz plusów.

Gość gość
Kompleksy u kobiety wynikają często przez złe podejście faceta. Zamiast je leczyć, pogłębia je.

Gość lukashlodz
Po zwiazku z byla wróciłem do mieszkania po ojcach.. bez lodówki -a upaly byly, pralki, telewizora odkurzacza. . 3 dni do wypłaty i 50zl od kolegi z pracy pozyczylem ze miec co jeść. A i -1 tys debetu na koncie.. taka przyszłościowa i rozsądna byla moja byla.. tak mnie zostawiła. . Nie to ze ja utrzymywalem-zarazbiala ciut więcej odemnie. . Ake głownie poszlo o to ze .. zwlekalem ze ślubem. . A jak eciaz nam brakowalo na zycie to hak ślub. . Ehh sxkoda gadac . Nie ten watek;))

Gość gość
Oficjalnie powiem tak bylem 2lata w związku z piękne kobieta naprawdę nie przeciętna tylko taka że każdy się oglądał na ulicy torpeda baja jak mało która brunetka zielone oczy. Było sianko, latalo się jej koło pupy, było na każde zawołanie było dobrze do czasu aż jej się to nie znudziło filrtowala se z innymi oklamywala ukrywala prawdę. Leciała na dwa fronty bo wiedziała że może mieć każdego a Ty i tak do niej wrócisz. Wolę mieć ta brzydsza i wiedzieć że jest to prawdziwe, chodz mam uraz do brzydszych od bylej a każda wydaje mi się prawie brzydsza bo tu cycki mniejsze albo pupa nie taka to jak przesiąść się z ferrari do mercedesa to tak czy siak nie umywa się ten mercedes do poprzednika. A dla kierowcy w oplu ten mercedes będzie ideałem a ferrari marzeniem. Po prostu macie zepsuta głowę jak ja ;)

gość dziś Oficjalnie powiem tak bylem 2lata w związku z piękne kobieta naprawdę nie przeciętna tylko taka że każdy się oglądał na ulicy torpeda baja jak mało która brunetka zielone oczy. Było sianko, latalo się jej koło pupy, było na każde zawołanie było dobrze do czasu aż jej się to nie znudziło filrtowala se z innymi oklamywala ukrywala prawdę. Leciała na dwa fronty bo wiedziała że może mieć każdego a Ty i tak do niej wrócisz. Wolę mieć ta brzydsza i wiedzieć że jest to prawdziwe, chodz mam uraz do brzydszych od bylej a każda wydaje mi się prawie brzydsza bo tu cycki mniejsze albo pupa nie taka to jak przesiąść się z ferrari do mercedesa to tak czy siak nie umywa się ten mercedes do poprzednika. A dla kierowcy w oplu ten mercedes będzie ideałem a ferrari marzeniem. Po prostu macie zepsuta głowę jak ja oczko.gif x Przykre,że trafiłeś na ferrari z defektem.

Gość gość
No bo jak taki Opel rzuca się na Ferrari? :D

Gość gość
autorze miałem ładną a teraz brzydką kobietę i powiem ci, że im ładniejsza kobieta tym większy pustak. ładne kobiety są do ******** nic więcej z brzydszą stworzysz związek oparty na miłości, wierności, wsparciu.

Gość gość
autorze miałem ładną a teraz brzydką kobietę i powiem ci, że im ładniejsza kobieta tym większy pustak. ładne kobiety są do ******** nic więcej z brzydszą stworzysz związek oparty na miłości, wierności, wsparciu. tak mi się wydawało dopóki ta brzydsza nie zaczęła mieć 1000 zidiociałych pomysłów, które strach zrealizować, żeby do tragedii nie doszło :D:D

Gość gość
nie podszywaj się i nie dopisuj czegoś do mojej wypowiedzi ty ładny pustaku!

Gość gośćinka
To jakiś stereotyp dziwny, są różne kobiety obojętnie czy ładna czy mniej urodziwa, widziałam i te brzydkie skaczące z kwiatka na kwiatek, mające jedno dziecko z tym, drugie z innym, wrzeszczące na dzieciaki klnąc pod nosem, albo trzymające faceta ba krótkiej smyczy awanturujące się o byle co, zazdrosne o każdą kobietę z którą śmiał zamienić kilka słów. Są piękne zadbane kobiety, spokojne, ciepłe, wierne, często zbyt dobre dla facetów którzy to wykorzystują i mają gdzieś ich potrzeby. Są oskarżane o zdrady przez swoich mężczyzn, którzy czasami popadają w istną paranoję. Są zazdrośni o kobiety i często dochodzi w takich związkach do przemocy.

Gość gość
ładna kobieta nigdy nie będzie wierna przeciętnemu facetowi

Gość gość
Na brzydkie trzeba uważać bo one nieprzyzwyczajone do komplementow i zainteresowania polecą do kazdego. Mój kumpel ukradł dziewczynę swojemu najlepszemu przyjacielowi (no teraz juz nie) i jak ją zobaczylem to szok normalnie. Oczy zapadłe, zęby wielkie tak, że jeździła nimi po ziemi, gruba... Tylko cycki miala wielkie. No i w seksie taka brzydka bardziej sie stara bo musi nadrobic. Jednak trzeba przy zgaszonym świetle jednak :D

Gość gość
są gorsze, bo mąż i dzieci się ich wstydzą nie dają mężczyźnie satysfakcji seksualnej

Gość gość
To chodzi o kompleksy. Brzydkie dziewczyny mają ich wiecej dlatego zdradzając chcą sobie coš udowodnić. Trochę mi ich żal bo nie były nigdy adorowane i muszą chwytać się takich rozwiazań żeby poczuć się atrakcyjne. Znam niezbyt ładne dziewczyny które nadrabiają pewnościa siebie i poczuciem humoru. Najgorsze są te brzydkie, spokojne i zahukane. Omijać szerokim łukiem takie.

Gość gość
co za idiotyczne pytanie to czy ktos nadaje sie na zone i bedzie dobrym czlowiekiem , dbal o 2 osobe ma sie nijak do tego czy jest ładny czy brzydki jakies prostackie okreslenie widac ze matoł zalozyl taki temat. rownie dobrze dobrym materialem na zone moze bydz ładna jak i mniej ładna kobieta i tak samo jest z facetami, a jak ktos kieruje sie takimi frazesami jak tu sa opisane to glowa boli . autorze jezeli jestes dorosłym czlowiekiem to nie pisz takich głupot bo to wstyd zenada zadawac takie p******e pytania. atrakcyjnosc fizyczna nijak sie ma do malzenstwa i dziala to w 2 strony. i tylko jeszcze jedna uwaga ze jak ktos chce bydz w zwiazku z super atrakcyjna kobieta to najpierw sam musi wygladac rownie atrakcyjnie i miec poukladne w pale. odpadaja kurduple, łysi ,grubasy i karki oraz gołodupcy bez wlasnej kasy na zycie i cwaniaczki ktorzy chca wsadzic d**e na gotowe... autorze wlacz myslenie a nie pisz głupot.