Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smile26

mamisynek

Polecane posty

Nie wiem od czego zacząć ale może od początku mam 20 lat urodziłam dwójke dzieci pierwsze dziecko urodziłam majac 17 lat drugie teraz w maju i mam męża z którym mieszkamy u moich rodziców ponieważ kupiliśmy dom ale do remontu więc narazie zbieramy pieniążki na ten remont nie mieszkamy u jego rodziców poniewaz on ma 10-cioro rodzeństwa wiec tam nie ma miejsca jego rodzice maja gospodarke. Jestem szcześliwa że mam moje córki skończyłam szkołe porobiłam kursy sobie lecz niewiem co mam zrobic z mężem pracuje on jako kierowca nie ma go tydzien w domu a kazdy weekend konczy sie na tym ze on jedzie do rodzicow mimo tego co ja mowie robi po swojemu rozmawia z mama codziennie przez telefon pare razy w dniu potrafi nawet mowic co robi gdzie jedzie i po co jedzie nie jest to za fajne tym bardziej ze zawsze zostajemy same a on robi co tylko mama powie lubie jego mame ale powoli mam tego dosyc. Wszystkiego radzi sie rodzicow nie mnie robi im zakupy ja juz niewiem czy to ja swiruje czy moze sie czepiam jego za bardzo ale juz wszyscy wokol to widza gdzie nie pojade czy do babci czy do siostr zapytaja sie gdzie moj maz to nie musze mowic tylko sie spojrze i juz wiedza dlatego prosilabym jak to widzi inny czlowiek czytajac moja historie...........

Gość gość
Ale tego nie da się czytać... Masz dziecino rzucę ci trochę przecinków: ,,,,,,,,,,,, A teraz napisz to jeszcze raz.

Nie mam czasu pisać dokładnie niestety nie musisz byc taka nie mila to ze jestem mloda to nie znaczy ze mozna po mnie jechac jak po szmacie. Jak masz tak pisac to wogole sie nie wypowiadaj

Gość gość
Nikt inny się też pewnie nie wypowie, bo po prostu nie da się czytać tego bełkotu.

Gość gość
dobrze to nie czytaj