Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś z forum

Gdy miałam 19-22 lata wyglądałam jak sexi bomba

Polecane posty

Gość ktoś z forum

Teraz roztyłam się, mam brzydką fryzurę, ciało z rozstępami, mój żołądek dwukrotnie się powiększył, przez jedzenie fast-food mam rozwalona wątrobę. Wyglądam jak słoń ( i tak się czuję). Nie dbam o siebie. Ostatnio na spacerze 50 latek zwrócił mi na to uwagę (skrytykował mnie za mój fizyczny wygląd)

Gość ktoś z forum
up up Zazdroszczę mężczyzną którzy mają drobną budowę ciała i są wąscy od stóp do głów, którzy nie mają "cielska" albo zwisającego brzucha

Gość ktoś z forum
Ta Pani na zdjęciu, jest do tego stopnia otyła że to jest już choroba! Patologiczny stan organizmu w którym skupiły się ogromne zapasy wody

Gość gość
a ile masz lat? Roztyłaś się po ciąży? ja mam 28 lat i tez mi się nie chce już o siebie dbać, nie mam faceta, a humor poprawiam sobie jedzeniem :/

Gość ktoś z forum
26 lat.

Gość ktoś z forum
jak wchodzę do kuchni to zawsze coś podjadam

Gość gość
to weź się w garść a napewno poczujesz się lepiej, ja schudłam od początku roku 17 kg, pierwszy raz się zawzięłam i teraz mogę się wystroić tak jak tylko chcę.

Gość noraaktora
@ktos z forum a jak byłaś seksbombą to lubiłaś w tym czasie odpyskowywać i gnoić chłopaków którzy próbowali cię poderwać?

Gość dsfdssd
Wrzuć foty przed i po zapuszczeniu :D

Gość Emily667866778
Nie wrzucaj,bo ciebie zjada.....

ee inaczej ; sprzedaj te foty agencji reklamującej jakieś "dukany" czy suplementy odchudzające, z tym że obecny wygląd będzie "po kuracji", a ten grubas "przed" :D ma się tą żyłkę do interesów.

Gość dsfdssd
Jeszcze nie widziałem żeby kogokolwiek zjechali na kafeterii za foty 😴

Gość gość
Facet 50letni zwrocił ci uwage? W jaki sposób?

Gość Emily667866778
dsfdssd Jeszcze nie widziałem żeby kogokolwiek zjechali na kafeterii za foty spioch.gif Ile razy tak bylo,ze naiwne dziewczyny wstawialy tu swoje zdjecia,zeby sie dowartosciowac a zostaly tak zjechane,ze masakra.....nawet te ladne.

Gość 87 - 91
w okolicach 30-tki znacząco zmniejsza się metabolizm niestety u większości pań w LO BMI 18 a w wieku 30 lat BMI 23 tak to mniej więcej jest

Sexi bomba to stan ducha, nie ciała. W tym sensie są "staruchy" 25-letnie oraz superlaski po 50-tce. I to nie zależy od przemiany materii.

Gość 87 - 91
Trochę zależy od przemiany materii bo ciężko być seks bombą przy kości :)

Gość stylish29
a ja mam identyczna figure jak 10 lat temu- wogole nie moge przytyc. od zawsze waze 49-51kg. a chciala bym 53-54kg. mam 29lat a wygladam chyba przez drobna budowe ciala sporo mlodziej- ciagle przyczepiaja sie do mnie jacys malolaci okolo 25r.z. i jakos specjalnie mnie to nie cieszy.

Gość staram się jak mogę jak
jeśli czułabyś się atrakcyjna i promieniałabyś to inaczej ludzie by na Ciebie patrzyli. ale ja mam 20lat i zaczęłam się bać , że się za parę lat zapuszczę i mimo iż podobam się sobie teraz, zawsze nienawidziłam ruchu fizycznego to profilaktycznie by wyrobić w sobie nawyk zaczynam ćwiczyć i bardziej dbać o siebie.