Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MilajLaxx

Czy przez Tarczyce mozna byc nie plodnym?

Polecane posty

Mam pytanie czy przez tarczyce mozna byc nie plodnym? , lecze ja i codziennie biore tabletki staram sie z mezem o dziecko od Stycznia i nic :(

sluchaj pani wszystko wiedzaca :D, nie wiesz - Nie pisz ! :) , pytanie jest dla tych ktozy wiedza a nie dla takich jak ty :D Szukalas oklaskow u mnie w poscie? :D nie znalazlam bardzo mi przykro a teraz wyjdz i sie odwal :) Narazie ;)

Gość gość
wiesz co stoi na przeszkodzie poczęciu? jad- więc uważaj, oklaskow nie szukałam, bo mi to niepotrzebne, a forum jest ogólnodostępne, więc raczej nie ty będziesz rozkazywała, czy mam wyść czy zostać

niby tyle o mnie wiesz paniusio xd to opowiedz jak mam na imie ile mam lat skad jestem :D ZAL ! nic o mnie nie wiesz ;)

Jak zwykle poziom udzielanych odpowiedzi wysoki... Niedoczynność tarczycy może powodować niepłodność (tabletki powinny jednak pomóc). Nadczynność tarczycy nie powoduje niepłodności ale może być bardzo szkodliwa dla dziecka i matki dlatego w ciąży trzeba przyjmować leki.

Gość .paulinko.
Poziom odpowiedzi żenujący? To zobacz jak autorka odpowiada gościom w swoim wątku.

durne pytanie : - chora jestem i mam niedoczynnosc Tarczycy i do lekaza chodze co 2 miesiace i nie mam kiedy sie spytac, dlatego do cholery napisalam tutaj zeby sie zapytac a ze tutaj sa tak beznadziejni ludzie ze maja pusto w glowie i o jednym tylko mysla to mam to w d***e i zapytam sie na innym forum ;).. Zal mi tych ludzi tutaj ... i szkoda mi innych co maja pytanie i chca znac odpowiedz .. ale widac tutaj sie szybko nie dowiesz .....

Gość gość
skoro chodzisz do lekarza co 2 miesiące, to jakim cudem nie masz kiedy go zapytać? na wizycie rozmawia się o takich rzeczach jeśli leżą one w kręgu twoich zainteresowań

chodze pobrac krew i potem na drugi dzien dzwonie i pytam sie o wyniki wiec nie mam kiedy z nim pogadac

Nie przez tarczyce, ale orzez jej nieprawidłowà prace. Skoro chcecie dziecka i się Wam nie udaje pół roku to czas odwiedzić ginekologa, narazie spokojnie, ale kilka rzeczy można już sprawdzićn I cza iść na normalną wizytę do endokrynologa! Co to za telefoniczne leczenie?

nie telefoniczne leczenie :D poprostu jak jest wszystko w pozadku to mowi ze mam brac dalej tabletki itd a jak jest gozej to musze isc na wizyte