Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna98

Hirsutyzm.

Polecane posty

A więc mam 15 lat i wielki problem. Na plecach, brzuchu i pośladach mam ciemny meszek. Nie jestem do końca pewna czy to jest hirsutyzm, ale tak mi się wydaje bo bardzo dużo na ten temat czytałam. Zbliżają się wakacje, a ja wstydzę się założyć strój lub bluzkę z odkrytymi plecami ( na plecach mam najmocniejszy meszek ). Moja mama mówi że żadnego owłosienia nie mam, ale ja je widzę. Nawet w 5 klasie mój kolega się z tego śmiał :(. Już nie wiem co mam robić. Planowałam iść na laserowe usuwanie tych włosków, ale to za dużo by kosztowało, a mama powiedziała że mi za to nie zapłaci. Próbowałam już to rozjaśniać rozjaśniaczem od Sally Hansen, ale włoski ściemniły się już po 1 - 2 miesiącach. Myślałam też nad rozjaśnieniem ich takim rozjaśniaczem co sie do np. ombre używa. On jest mocniejszy to może by mi je trochę też wypalił. Ale boję się że coś mi się ze skórą stanie lub zostaną mi jasne plamy na ciele. Co wy na to ? :(

Gość gość
Wiesz co, rozjaśniałam sobie włoski i Sally Hansen i zwykłym rozjaśniaczem z Joanny. Ogólnie efekt jest taki sam. Powiem CI szczerze że chyba wolałabym zdepilować włosy bo po rozjaśnieniu błyszczą się w słońcu co nie wygląda za ciekawie :D Jakbyś chciała pogadać to napisz nr gg czy coś, ja mam 16 lat więc można by się powymieniać trochę doświadczeniami :D

Gość gość
czy włosy zarosły Ci też mózg? po co zakładasz kolejny temat, po to jest wyszukiwarka, żeby najpierw poszukać tego, co Cię interesuje

Gość justynaa98
Chcę rozjaśnić je tym rozjaśniaczem od Joanny, ale boję się, że mi skórę rozjaśni. Co myślicie ?