Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy

Polecane posty

Gość gość

czy wykonany test ciążowy o godzinie 15.00 może źle pokazać wynik? wiem, że należy to zrobić z samego rana na czczo, ale jakoś nie mogłam się powstrzymać. no i wyszedł negatywny, mimo iż miesiączka się spóźnia, mam nabrzmiałe, ciężkie i wrażliwe piersi, dużo sikam, jestem zmęczona, nerwowa, zauważyłam też po zmęczeniu napuchnięte stopy i palce u rąk... już sama nie wiem...

Gość gość
nie na czczo tylko z pierwszego moczu, więc test o 15 mógł byc niewiarygody

Gość gość
no właśnie o to mi chodziło... nie wiem czemu napisałam na czczo... głupia ja ;) poczekam jeszcze parę dni i jeśli miesiączka nie wystąpi to zrobię jeszcze raz...

Po prostu rano jest większe stężenie hormonu ciążowego, kiedy jest ciąża ale poziom hormonu maly test popoludniu może wyjść negatywny. W ciąży ten hormon szybko przyrasta, więc powtórz test z porannego moczu. Objawy które opisujesz świadczą o zbliżającej się miesiączce, na ciążowe raczej za wcześnie.

Gość gość
jeśli robiłaś test przed miesiączką, to tym bardziej wynik jest niewiarygodny

Gość gość
hej dziewczynki,jestem dwa dni przed @ zrobilam dzis test i to po południu wyszedł negatywny,a powiem szczerze ze jakos czuje ze moge byc w ciazy ...czy test przed miesiaczka moze byc niewiarygodny???

Gość gość
mi wyszły dwie wyrazne krechy w dniu @ i robiłam też po południu