Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzeżcie się facetów wodników

Polecane posty

Gość Darth Misiek ;)
jak macie dziewczyny jakies pytania o wodnikuf to piszcie na prajf bo ja k jusz nadmienilam zjadlam na nih zemby ;)

Gość gość
No prosze a mi sie wydawalo ze najgorszy to blizniak, a przynamniej typ blizniaka. Moj maz to blizniak i mimo ze zwykle jest normalny to czasem z niego wychodzi ta egocentrycznosc, humorzastosc - wydaje mu sie ze jest nie wiadomo kim. I oczywiscie musi brylowac w towarzystwie, jest dobrym mowca ale za jego slowami niewiele sie kryje.

Gość gość
pokaz ten temat mężowi, może się zmieni

Gość gość
bliźniak to trzeci do trygonu, zdaje się to jest trygon powietrze, najgorsi faceci, z bliźniakiem byłam związana i rzeczywiście nie polecam

Gość znam takiego z dziecinstwa
nazywal sie Szuwarek, podejrzany i dziwny, a jednak byl idolem wszystkich malych panienek, takie dziadowskie dobranocki lecialy w latach 80

Gość Jaaaaaa antywodnikova
Spotykałam się z wodnikiem i cud, ze tyle z nim wytrzymałam. Na początku udaje niewiniątko, a później wszystko ma być jak on chce! Zazdrosny, że się w głowie nie mieści.. Nie będąc ze mną w związku zaczął stawiać mi warunki, a gdy sprzeciwiłam się odwalał szopki jak nastolatek i straszył, ze się zabije :D ot taki sobie urok wodniczków... :O

Skorpiony też mają cieżkie charaktery, ale ogólnie jako tako można się dogadać... za to Koziorożec to krętacz i zachowuje się jak dziecko ( i nie mam na myśli tu cech jednej osoby) :O A co sądzicie o bykach :P?

Gość gość
no pięknie, a ja mam na oku koziorożca chyba jednak zostanę singielką :)

Jaaaaaa antywodnikova Spotykałam się z wodnikiem i cud, ze tyle z nim wytrzymałam. Na początku udaje niewiniątko, a później wszystko ma być jak on chce! Zazdrosny, że się w głowie nie mieści.. Nie będąc ze mną w związku zaczął stawiać mi warunki, a gdy sprzeciwiłam się odwalał szopki jak nastolatek i straszył, ze się zabije Tak,jakbyś pisała o moim.No i w końcu gnojek naprawdę popełnił samobójstwo! To było 15 lat temu,ale na sumieniu wisi mi do teraz. Zresztą to i tak było dla mnie najlepsze wyjście,bo inaczej to on by mnie wpędził do grobu zazdrością i samolubstwem.Nieodpowiedzialni,z łbem w chmurach,zasrani egoiści. Po raz pierwszy otwarcie to powiedziałam,ale wcale mi nie ulżyło!

Co do Koziorożców też się zgadzam-wyszłam za niego 11 lat temu.Nie jest lekko.Uparty,jak kozioł,dwulicowy,sknera.Ale przewaga cech pozytywnych,jak sie go odpowiednio podejdzie.

Gość gość
dawajcie wiec propozycje udanych znaków zodiaku dla męskiego typa :P

Gość cool story, bro
udany jest na pewno byk, panna... dla mnie koziorożec, skorpion, ryby i rak też udani... najgorsi to waga i bliźnięta, a won z nimi ode mnie! :D

Gość gość
ryb nie lubię, ale baran jest nawet ok

Bliźniak byl moją pierwszą prawdzwią miłością.A miałam wtedy 21 lat,czyli nie smarkula.Moje wspomnienia: A niech go diabli! :-)

Gość gość
heheh, ja pierdzielę, ja bliżniaczka byłam i z bliźniakami w parze, i z wodnikiem, w małżeństwie z rybami (jak wyżej), lubię wyzwania - cholera, wszyscy to trudne charakterki:-d

Gość gość
a z nich najgorszy wodnik

Gość Mój mąż wodnik
Tak, jestem z mężczyzną spod znaku wodnika i nie potwierdzam tych negatywów

Gość Dobre chwile tylko na zdjęciu
Autorko zgadza się horoskop Leszka Szumana jest świetny! Co do Wodników jest takie powiedzenie "Wodnik - Rozwodnik" I faktycznie, każdy Wodnik lub Wodniczka którą znam rozstali się z osobą z którą były w wieku 20 paru lat kilka lat. Ponoć Wodnik znajduje swoją miłość dopiero po 30 tym roku życia, poprzednie związki są nieudane.

szpilka100 :O :O Nosz kurde, "mój" wodnik tylko straszył, ze sie zabije, ale zadbał o każdy szczegół żeby mnie wystraszyć... ale ja nie bede z jakimś idiotą tylko dlatego, ze jesli nie ebdzie po jego myśli -zabije się. Jego życie i niech robi z nim co chce :P

Gość gość
niektóre wodniki to prostaki z przerośniętym ego, ale jak to w życiu, słoma z butów wystaje

Gość ja też antywodnikowa
nigdy więcej, i radze wam kobiety planujcie tak dziecko żeby na wszelki wypadek nie urodziło się w tym znaku, bo nigdy nie wiadomo czy to nie będzie chłopiec :D z kolei dziewczynki spod wodnika są naprawdę fajne, ale to tylko 50 % szans :P

Gość gość
podsumowanie najgorszy facet wodnik potem skorpion, waga, bliźnięta koziorożec reszta ujdzie?

Gość papużkaaaaaa
podpisuję sie rękami i nogami ze wodniki to benadziejne osoby, zwłaszcza faceci. Byłam 8 lat w związku z wodnikiem, na szczęście z nim się rozstałam. Oto główne cechy jakie u niego występowały - kłamca nieprzeciętny - krętacz - meggga egoista, wszystko pod siebie - bardzo inteligentny - zawsze na czasie zwłaszcza z nowinkami technicznymi - zdrajca, ogólnie niewierny, musiał coś ciągle na boku kręcić - pouczał mnie wiecznie p********y wszechwiedzący - nie skory do ustatkowania się - ogólnie najmądrzejszy na świecie

Gość papużkaaaaaa
ahaaa zapomniałam dodać mój obecny teść to wodnik i szczerze mówiąc jak na niego patrzę to bardzo mi przypomina mojego byłego zwłaszcza w tym ze: - jest najmądrzejszy, po prostu wszystkim mówi o i jak robić choć gówno wie bo niepracuje w ogóle - jest mega egoistą nie pracuje od 10 lat tylko jego żona (ryba) biedna chodzi do pracy na 10 godzin, a on obraca się w domu z boku na bok nic nie robiąc (nie mają rodziców pod opieką ani nawet kota, oczywiście dzieci tez dawno z domu wyszły) -

Gość gośćććć12345
Ja dodam jeszcze kilka cech: - potrafiący zadbać o siebie i wygląd; - manipulator; - próbuje brać na litość jak to nie wychodzi groźby - zazdrosny - egoistyczny; - beksa; Ryby: - egoista egoista egoista fulllll wypas - sknera - krętacz i zdrajca - beksa ( albo ja na takich idiotów trafiałam!!)

Gość gość
Trzeba sobie pomagać wiec podnosimy

Gość gość
to prawda falszywi, klamcy i zdradzaja na potege. Potrafia tez przywalic z piesci, wyjatkowa swolocz.