Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ LUB CHŁOPAK POLICJANT

Polecane posty

Gość gość

Jakie są wady i zalety bycie z taka osoba

Gość gość
czy będę mogla się bawic jego palka?

Gość gość
c**jnia jednym słowem... ale nawet w środowisku najbardziej zepsutym znajdą się też porządni..

Gość gość
uciekaj jak najdalej .dobry związek to kur... i policjant

Gość gość
Nigdy, nigdy policjant!!!

Gość gość
Zalet nie ma, a o wadach mogłabym napisać książkę, więc jestem na NIE

Gość gość
Widocznie ja trafiłam na jakiś wyjątkowy egzemplarz, ponieważ od roku jestem z byłym policjantem i jest mi po prostu bajecznie w tym związku.

Gość gość
Czasem rok, dwa, pięć to za mało. Kody tego zawodu prędzej czy później wyjdą na wierzch. To mistrzowie kamuflażu

Gość gość
Nie sądze by każdy policjant był zły to jest po prostu stereotyp, tyle w tym prawdy ile w tym, ze wszystkie blondynki są głupi czy rude wredne.

Gość gość
Widzę, że bierzesz pewnikiem. Powodzenia i wytrwałości

Gość gość
Mam meza policjanta i dobrze nam sie uklada to zalezy na jakiego faceta w zyciu napadniesz to tylko jest takie przedświadczenie ze policjanci to kurwiarze i bóg wie co jeszcze.

Gość gość
Nie kazdy facet to kurwiarz

Gość gość
i dziwic sie ze sa morderstwa jak takie babsko ma tak nasrane w glowie

Gość mania malinka
kazdy,nawet pedały to kurwiarze

Gość gość
glupia pi....da jestes!

Gość mania malinka
chyba ty

Gość gość
daruj sobie taki zwiazek moja siostra miała męża policjanta i miała z nim pieklo w domu tzn bił ją wyzywał itd. aż wzieła z nim rozwód wiec radze ci nie ładuj sie w taki zwiazek

Gość kalamarnica92
mój ojciec był policjantem przeżyłam z nim piekło ja moja mama i siostra . Ciągle moją mame bił, poniżał , pił alkohol od piątku do niedzieli , kur**wił się do tego przychodzili do nas policjanci ze swoimi kochankami - wiem to od mamy bo ona znała żony i kochanki strasznie jej się to nie podobało ale jakby się odezwała to od razu zostałaby pobita :( nie było ani jedneg policjanta , który by się nie kur.wił . Nawet jeden był taki oh ah żona ułożona dom za ileś tam tysięcy złoty a on i tak miał kochankę na boku a pozniej ta swoja zone z kochanka przegonił a był taki super ..

Gość gość
Nie ma chyba nic gorszego niz facet /maz policjant. Moja najblizsza kumpela ma meza policjanta. Unikam go jak ognia bo on sie do mnie bezczelnie przystawia (ja tylo ona wyjdzie gdzies n juz sodzi, probuje ddtyac itd OHYDA). Mysli ze kazda by mog iec i ze ja tez na niego lece ZALOSNE. Nie raz nie dwa byl widziany na miescie z jakas obca baba. To sa zwyli kurwiarze bez zadnych uczuc. Wsrod nich panuje jedna wielka znieczulica. A miedzy soba tylo sie zaladaja ktory wiecje panienek wyrwie i zaliczy.

Gość gość
Zgadzam sie powyzej

Gość gość
też tak uważam...

Gość gość
bo to są ludzie którzy się nie napracują, więc od dobrobytu im odbija...

Gość gość
Wyszlam za maz za policjanta na poczatku bylo super a teraz tego zaluje

Gość Mongoł z tv
policjant, k***a i złodziej na jednym jadą wozie.

Gość gość
Tylko k***a jezdza po miescie i nic nie robia to z******e s*******ny

Gość gość
ja mialam faceta policjanta grozil mi napisal mi ze jak go bede zdradzac to mi podrzuci narkotyki i mnie aresztuje

Gość gość
A pamietam jak moj mnie zabral raz na miejsce zbrodni bo chcialam zobaczyc jak to wyglada w realu wiec sie zgodzil pamietam ze cos zakrwawionego znalazlam ale tego nie ruszalam i pozńiej podeszlam do innych policjantow i powiedzialam ze znalazlam cos ubrudzonego w trawie to ci poszli do mojego meza powiedzieli mu o tym a ten mnie zabral na bok ze nikt nas nie widzial i strzelil mi w twarz i powiedzial abym sie nie wtracala do ich spraw a pozniej sie okazalo ze w ta sprawe bylo zamieszanych duzo policjantow. Wiec moja rada daruj sobie taki zwiazek

Gość gość
To gnoje i chamy i tyle

Gość żona policjanta
Jestem mężatką od 3 lat, od 2 miesiecy mamą i chcę przestrzec inne kobiety, mój mąż policjant od 5 lat zmienił się o 180 stopni, z troskliwego , czułego kochającego w znieczulicę , chama itp. fakt są dni ze jest do rany przyłóż ale to nie liczne dni, a że ja się nie daję to są ciągłe kłótnie oddalamy się od siebie i jak tak dalej pójdzie rozwiodę się. dostał ultimatum bo myśli ze jest panem i władzą ale to już nie te czasy ze kobieta musi być posłuszna. zobaczymy czy będzie mu zależeć na rodzinie czy na pracy. ma czas. ale ogólnie ODRADZAM znam wielu policjantów i każdy jest taki sam w większym lub mniejszy stopniu , święci nie są. pozdrawiam

Gość jutkaaaaa
Dziewczyny nie ocenia się książki po okładce ! Ja jestem z facetem , który jest policjantem i jestem zadowolona, spełniona w 100% . Wiem, że z góry oceniani są POLICJANCI , ale bez przesady ... życia poza nim nie widzę i on za mną też i tu nie ma reguły czy czy jestes z policjantem , informatykiem , strazakiem czy prawnikiem ... swój zawsze swojego znajdzie . pozdrawiam :*