Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela1234

Zdradził mnie !!

Polecane posty

Gość mela1234

Spotykam się z nim od jakiegoś czasu niestety dzieli na odległość i nie możemy spotykać się zbyt często. Wczoraj dowiedziałam się , że mnie zdradził, sam mi się przyznał i zarzeka się, że to tylko seks. Nie wiem co robić. To tak bardzo boli.

Gość her***komendante
daj mu strzała w mordę i kopa w d**ę

Gość gość
a po cholerę Ci taki gościu? rozumiem byście byli 15 lat razem itd wtedy można się zastanawiać (choć i tak powinno się takiego w*********ć) ale spotykasz się jakiś czas, facet Ci się przyznaje bo chce pozbyć się wyrzutów sumienia a Ty się zastanawiasz co robić? masz godność i poczucie własnej wartości?

Gość gość
Spotykam się z nim od jakiegoś czasu gggggggggggggggggg Czy oboje ustaliliście, że jesteście w związku? Bo spotykać się to nie to samo co związek. Ja spotykam się z wieloma kobietami a jestem singlem.

Gość gość
Cieszę się że tak się stało. Może to CIę czegoś nauczy

Gość gość
takiego sobie wybrałaś!!!

Gość krwawnik
"Ja spotykam się z wieloma kobietami a jestem singlem." A one wiedzą że między seksem z nimi posuwasz inne laski?:)

Gość mela1234
Tak jesteśmy a raczej byliśmy w związku, kwestia doboru słów. Wiem co powinnam zrobić ale i tak to cholernie boli :((

Ja reż zistalam zdradzona pierwszy raz w wieku 19 lat 2 wieku 27 miałam juz dziecko wybaczam ale mam chec zemsty ciagle Mam zadre w. Sercu.i.to.boli

Gość gość
krwawnik "Ja spotykam się z wieloma kobietami a jestem singlem." A one wiedzą że między seksem z nimi posuwasz inne laski? ggggggggggggggggg Czemu Ty od razu wyjeżdżasz z seksem? To, że się spotykam z kobietami nie znaczy, że od razu uprawiam seks. Akurat to jest jeszcze przede mną.