Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy szybko błagam! allegro

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak to sie stało ale przez pomyłkę zamiast 1 sztuki zaznaczyło się, że 2. I teraz nie mogę tego cofnąć, jeszcze nie wypełniłam formularza zapłaty, jestem na "oferty do zapłaty", wyświetla mi się rzecz i że 2 sztuki, jak to cofnąć? Pomocy

Gość gość
błagam was co robić :( nie da się tego cofnąć?

Gość erjewr
Nie da, napisz do sprzedającego i błagaj o litość :classic_cool:

Gość gość
Nie cofniesz. Napisz do sprzedającego i wyjaśnij, ze to pomyłka. Mam nadzieję, że trafisz na człowieka

Gość gość
Skasuj wszystko i rozpocznij zamawianie od nowa.Trochę to dziwne,ze nie można zmienić ilości sztuk zamawianego produktu? Przeciezż każdy ma prawo się pomylić:D Spróbuj ponownie.powodzenia.

Gość gość
Tez tak ostatnio mialam.napisz do sprzedawcy ze sie pomylilas ze sie pomylilas i chcesz 1 szt jak okaze sie w porzadku to ci 1 anuluje.

Gość gość
Jak od nowa? nie rób tego, bo kupisz trzeci raz:) Skoro jest już przy formularzu do zapłaty, to znaczy, ze już kupiła.

Wstrzymaj się z wypełnianiem formularza, a jutro zacznij zamawiać od nowa skoro nie można poprawić ilości sztuk?.Jakieś to dziwaczne? Wszędzie można poprawic,a dlaczego nie mozna na allegro/

Gość gość
Tak dziwaczne. Zakup jest równoznaczny z zawarciem umowy kupna-sprzedaży. Kupiła, powinna zaplacić, jedynie zrozumienie sprzedawcy może uratować.

Gość gość
Gdyby można było poprawiać, to i kupno jednej sztuki można by skasować. Niestety, ilości zakupionego towaru nie poprawisz po zakupie.

Gość gość
napisałam do sprzedawcy, mam nadzieję, że będzie wyrozumiały. Jutro chyba dla pewności z rana zadzwonię, nie wiem co zrobię jak jednak przyśle dwie sztuki, nie mam pieniędzy na dwie sztuki.

Gość matronaona
Nie przejmuj sie.Tez tak miałam.Napisałam maila do sprzedawcy i dla pewnosci jeszcze zadzwoniłam,ze omyłkowo wcisnełam 2 zamiast 1.Nie było problemu.Pozniej tylko sprzedajacy wystapil o zwrot prowizji i tyle.Nie martw się.Nie Ty pierwsza i nie ostatnia :-)

Gość gość
Nie martw się, jeszcze nie zaplacilaś, więc nie przysle przed zaplatą. Dobry pomysł, zadzwoń i wyjaśnij, ale też nie kasuj maila, który wysłalaś z prośbą o anulowanie 1 sztuki. Jestem sprzedawcą i na pewno bym poszła na rękę.

Gość gość
zwrot prowizji? dużo?