Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety uciekają, gdy dowiedzą się ze facet jest prawiczkiem ?

Polecane posty

Gość gość

Czego wy sie boicie? powinnyscie sie cieszyc, ze trafilyscie na szanującego sie faceta a nie syfiarza z rzezączką i HIVem

Gość gość
spoleczenstwo media i stereotyp spoleczny zrobil z nich nieudacznikow zyciowych od co:P

Gość gość
wcale nie uciekaja, w kazdym razie nie wszystkie

Gość gość
tak nie uciekaja tylko te co 30 przekroczyly lub te mlodsze brzydkie ktorych nikt nie chce i sa zdesperowane by z kims byc

Gość do  	fitnessqa
a po ci bylby prawiczek?

Gość Laura1233
już kiedys spałam z prawiczkiem i nigdy więcej... seks był nieudany bo sie strasznie stresował , nawet miał problem żeby we mnie wejść ze stresu i zanim mu sie udało minelo pare prob... przy wstepnej mu stał ,ale chyba tym seksem sie tak stresował.. Potem miałam doświadczonych parterów i już nie mieli takich problemow

nie jestem brzydka, ani po 30 a lecę na prawiczków. i co? mam wrażenie, że mężczyźni bardziej się nad sobą użalają niż kobiety... Może cos jest w powietrzu...

Gość do  	gość
moze nie byli na randce, bo panny im dawaly kosza?

Gość gość
a dlaczego im dawały kosza :D ? Bo są do niczego, tylko sami tego nie wiedzą jeszcze

Facet który ma ponad 20 lat i jest prawiczkiem wydaje mi się dziwakiem.

Gość gość
to dobrze ze sa jeszcze kobiety co lubia prawikow to porzadni faceci :) a epitety w stylu cioty to ci pewni siebie mowia ciekawe jak wypadaja na tle intelektualnym ?:D

Gość gość
ja myślę że nie można kogoś kategoryzować że jest dobry bo nie spał z nikim

Gość gość
chętnie zobaczyłbym, jak kobieta ucieka przed prawiczkiem. oczywiście, gdyby to była prawda, a nie wymysł jakiegoś kretyna. brak fantazji, oto do czego prowadzi siedzenie przy komputerze.

Gość gość
Laura1233 kkkkkkkkkkkkkkkk A Ty za swoim pierwszym razem od razu rozłożyłaś nogi i krzyczałaś rżnij mnie! To chyba logiczne, że człowiek jak pierwszy raz coś robi to może być zestresowany. Jak po pierwszym razie skreślasz faceta to nie wiesz co z niego wyrośnie.

Gość da vinci
Po pierwsze nikt nie ma prawa oceniać nikogo za przeszłość jaką ma. Druga sprawa trzeba być albo durniem albo zwykłym d*pkiem żeby oceniać kogoś w ten sposób miał/nie miał. Do prawiczków: jak dziewczyna ucieknie to znaczy że jest zwykła ździrą. Taka jest ich filozofia życiowa: jak ktoś się dużo seksic to wg nich ma powodzenie [one zwykle myślą że jak je wszyscy dymają to że są atrakcyjne :D] Naprawdę odradzam takie delikwentki wszystkim!

Gość gość
Jeszcze nie spotkalem kobiety ktora akceptowala prawictwo ! niektore mowia ze to fajna sprawa ale umawiac isie nie chca cos w tym jest stereotyp spoleczny dziala:P

Gość gość84
Jak zwykle wszystkiego winne stereotypy. Ludzie w ogolę mało sami myślą. Nawet w tym temacie pojawiło się kilku takich. Niektórzy próbują zamknąć wszystkich prawivkow w jednym lub kilku workach - bo jest taki lub taki a taki. A co? znasz wszystkich, każdego po kolei i bez wyjątku, że się autorytatywnie wypowiadasz? Różnie w życiu bywa. To, ze teraz jest bardzo duża swoboda i każdy może rżnąć co chce, wcale nie oznacza, że każdy chce. A spotkanie wartościowej osoby, który tak samo spodoba się nam jak my jej jest ostatnimi czasy coraz trudniejsze. Także nie można niczego z góry oceniać. Pewnie, że jest poro pravikow-kretynów, co nawet widać na tym forum,ale tak samo można by napisać o wszystkich i o każdym.

dla mnie to żałosne oceniać kogoś na podstawie jego przeszłości seksualnej, niestety z reguły to domena facetów co tu kłamać :o

oczywiście na kafe :D W normalnym świecie jest zupełnie inaczej, no ale niektórzy tu tych światów nie rozróżniają