Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompletnie nie czuję obecności Boga w moim życiu

Polecane posty

Gość gość
Wyżej - por. Psalm 90

Gość gość
Być może, nie czujesz Boga, gdyż trwasz w grzechach ciężkich. Wtedy Go rzeczywiście nie ma w twoim życiu a diabeł trzyma cię w swoich szponach. Proponuję odbyć szczerą spowiedź sakramentalną i zacząć uczestniczyć w Eucharystii.

Gość gość
Być może coś jest w twoim życiu, co ci przesłania Jego obraz. Być może różne doświadczenia życiowe spowodowały osłabienie w wierze... Ale nie zniechęcaj się, módl się a Bóg uzdrowi Twoją duszę i serce. I z Bogiem będziesz szczęśliwy/a.

Gość gość
20:49 Proszę Pani/Pana Już tyle razy słyszałam, że jestem nienormalna, że nie robi Pani/n na mnie żadnego wrażenia, absolutnie żadnego. A jest to dla mnie jedynie powód do dumy i radości. A dlaczego? Bo cierpię prześladowania z powodu wiary. A role się kiedyś odwrócą. Polecam film "Bóg nie umarł". Jeden z bohaterów będzie Pani/u pasował. A który? Wybór należy do Pani/a. Pozdrawiam

Gość gość
niezła podpucha

Gość gość
To żadna podpucha

Gość gość
Podpucha to podstęp, prowokacja. Gdzie tu widzisz prowokację albo podstęp? Każdy dokonuje świadomego wyboru. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Czemu my wierzący ciągle od was ateistów musimy przełykać pokornie, bywa że i szykany? A my was szanujemy, nie krytykujemy, nie odrzucamy. Ja pracuję z ateistką i każdego dnia wyczuwam niechęć, doświadczam krytyki. Wam ateistom dużo wolno...