Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oNaA234

Mój facet goli nogi!

Polecane posty

Gość oNaA234

Mój facet goli nogi. Kiedyś był kolarzem i jego pasja tego właśnie wymagała, ale od kilku tygodni postanowił, że zmęczenie po pracy już nie pozwala mu na dalsze tak intensywne i zawodowe uprawianie sportu. Ale nogi jak golił, tak goli nadal! Nie powiem żeby mi to nieco nie przeszkadzało. I tutaj pytanie.. Czy ja przesadzam, czy może mam trochę racji???

Gość oNaA234
Dziewczyny, proszę dajcie znać co zrobiłybyście będąc na moim miejscu??

Gość i więcej grzechów nie pamiętam
wzięłabym z niego przykład? :D

Gość matronaona
Moj tez goli co mnie cieszy :)

Gość gość
pies jak nie ma co robić to jajca sobie liże. widać twój facet nie może lizać sobie jaj, to goli nogi.

Gość i więcej grzechów nie pamiętam
myśle, że wygląda spoko, na pewno ma umięsnione nogi więc spoko to wygląda, nie masz powodu się czepiać

Gość gość
jeśli jeszcze pije kawusie,ma różową koszule i sweterek w serek z rąbami,to po prostu ma taki styl.

Ja się zastanawiam nad depilowaniem nóg, a tym facetom, co już to robią, to wielkie brawo :-)

A męskie różowe koszule to już nie nowość, tylko nie w królestwie kalesonów :-)

Gość gość
Sweterek może być w "romby", ale nigdy w "rąby", analfabeto.

Gość oNaA234
Macie racje. Zamiast cieszyć się, że mam faceta, który o siebie dba, to jeszcze narzekałam. Ahhh te kobiety niekiedy są Okropne!!! :)

Gość gość
czy jesteś absolutnie pewna, że to facet? bo ja mam pewne podejrzenia, że to jednak c**a z jajami a tak na marginesie; po co kolarze niby golą nogi? bo nie wierzę, ze przkłada się to w jakikolwiek sposób na osiągi :o rozumiem pływaków, ale w ośrodku tak rzadkim jak powietrze, różnice w osiągach przy nogach ogolonych i nieogolonych są żadne

Gość gość
Tak dla wiadomości facet który goli nogi a jest rowerzystą robi to bo: - w przypadku ran owłosienie przeszkadza i podrażnia - zawodowcy i amatorzy stosują różnego rodzaju specyfiki maść olejki jak również masaże na regenerację mięśni i skurcze - przy niektórej odzieży lycra ma różną grubość czasami przez materiał przechodzą włosy a to denerwuje - w przypadku kolarzy terenowych mowa o mtb szybciej można się domyć po błotnistym maratonie - w turystyce rowerowej na ogolonej nodze szybciej wyłapać można kleszcze Niestety kobiety w tym kraju mają jeszcze bardzo płytkie myślenie jak się facet sportem nie interesuje to znaczy że jest mało męski a jak się sportem interesuje i goli nogi (kolarze, kulturyści, siatkarze, lekkoatleci itd) to też mało męski. Zdecydujcie się, bo same stwarzacie problemy które tak naprawdę są nic nie znaczącym zjawiskiem.

Gość nina 2727
Przesadzasz... lubi, lub się przyzwyczaił, lub lubi (2x). My kobiety myślimy, że tylko możemy coś lubić, lub nie lubić, płakać, czy też ładnie się ubierać. Mężczyźni to też ludzie.

Gość gość
Jak tylko ma mięśnie to niech goli.. Najbardziej to mnie rozwalaja faceci małe chucherka i ogoleni wszędzie to już w ogóle sprawia że sa anorektyczni.. A ci umięśnieni niech gola, lepiej wszystko wyglada.

Gość borys85
Ostatnio pożyczyłem depilator od dziewczyny tak na próbę. Jestem masażystą i wiecie koszulki na ramiączkach i praca fizyczna więc zrobiłem sobie porządek pod pachami, które do tej pory goliłem jednorazówką ale podrażniała no i często trzeba było. Później przeszedłem do swery intymnej bo tam też ma być gładko, lubimy sex oralny. Niestety nie dałem rady. Później zwróciły uwagę moje dość długie włosy na przodzie ud, w górnej części kompletnie wytarte przez bokserki lub sposób chodzenia nie wiem dokładnie. Ogólnie wyglądało to dziwnie, więc zrobiłem sobie depilatorem same uda bo podobno jak odrastają to są mniejsze i jest ich mniej. Początkowo chciałem je przyciąć ale to podobno je wzmacnia i robi się ich więcej. Poczekam aż odrosną na udach i zobaczę, najwyżej będę powtarzał co jakiś czas, natomiast pod pachami to oczywistość na razie po tygodniu powtórzyłem, ale włoski były minimalne. Nie wiem co zrobić ze sferą intymną, jednorazówki podrażniają, depilator za bardzo ekstremalny. Najważniejsze żeby czuć się estetycznie i komfortowo Czy myślicie że przesadzam ?

Gość gość
Depilacja po męsku (pomysł kiedyś sprzedał Marcin Prokop) raczej nie do miejsc intymnych ale resztę można potraktować... ... palnikiem gazowym. Niestety trzeba uważać bo można się mocno oparzyć. Niestety przy intensywnym męskim owłosieniu maszynka, depilator nie dają rady.