mr_Kumpir 31 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Get Out napisał: I w tym syfie antybiotykowo hormonalnym prażyć w tłuszczu , to powinno być zakazane, bo niebezpieczne dla zdrowia. to kup kurczaka z eko hodowli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, żyd antysemita napisał: i po co ci ta agresja? ktoś ci dobrze radzi a ty od razu się rzucać zaczynasz. Jaka agresa dobra rada za radę o której wiem doskonale ale akurat psyche mam silnom mimo straty cwierc banki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu Nie jeden się o marne 30k wyhustal po giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu Głowy lachona nie będę zawracal uwazam że nie pracujac i nie mogąc zaoferować utrzymania ba nawet sam nie wiem co będzie za dwa lata to brak szacunku zagadywac Tak jak ja nie chcę być zagadywany przez pasztety tak pewnie ładne przez biernych zawodowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 5 godzin temu poznałem gościa co 40k przegrał na automatach i drugiego co stracił ćwierć bańki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 5 godzin temu psychiatra jest za darmo. ostatnio nie mogłeś krótkiego tekstu przezczytać bo miałeś problemy ze skupieniem. płaczesz o to że wydajesz pieniądze na papierosy bo nie możesz przestać palić. masz problemy z posterzeganiem własnego ciała i jakieś kompleksy na tym tle. siedzisz i samemu sobie wmawiasz że jesteś w lepszej sytuacji niż w rzeczywistości, a za chwilę zaczynasz płakać że jesteś przegrywem. to sie do choroszczy nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał: Głowy lachona nie będę zawracal uwazam że nie pracujac i nie mogąc zaoferować utrzymania ba nawet sam nie wiem co będzie za dwa lata to brak szacunku zagadywac Tak jak ja nie chcę być zagadywany przez pasztety tak pewnie ładne przez biernych zawodowo brzydkie też nie chcą być zagadywane przez biernych zawodowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu Chodzę najgorzej ubrany jak mogę żeby się nie wydarzyło tel za 100 wartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: psychiatra jest za darmo. ostatnio nie mogłeś krótkiego tekstu przezczytać bo miałeś problemy ze skupieniem. płaczesz o to że wydajesz pieniądze na papierosy bo nie możesz przestać palić. masz problemy z posterzeganiem własnego ciała i jakieś kompleksy na tym tle. siedzisz i samemu sobie wmawiasz że jesteś w lepszej sytuacji niż w rzeczywistości, a za chwilę zaczynasz płakać że jesteś przegrywem. to sie do choroszczy nadaje. a wiesz ile się czeka na psychiatrę na NFZ ? można umrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 5 godzin temu zresztą na większość specjalistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: poznałem gościa co 40k przegrał na automatach i drugiego co stracił ćwierć bańki Szwagra młodsza siostra ma meza lub chłopaka który stracił 25tyś euro na automatach. Ale inaczej się traci 15 lat oszczędności gdy odmawiales se kina a inaczej systematycznie trochę wypłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a wiesz ile się czeka na psychiatrę na NFZ ? można umrzeć no ale jak nie pójdzie i się nei zapisze to będzie czekał dłużej. jak ma możliwośc to powinien iśc do takiego na nfz chociaz skoro nie ma pieniędzy na prywatnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a wiesz ile się czeka na psychiatrę na NFZ ? można umrzeć Moją mamę co dwa miesiące przyjmowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, mr_Kumpir napisał: wolę zwykłe bataty są słodkie Ja tez nie lubie batatów to jest za słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: no ale jak nie pójdzie i się nei zapisze to będzie czekał dłużej. jak ma możliwośc to powinien iśc do takiego na nfz chociaz skoro nie ma pieniędzy na prywatnego. To raczej do psychologa do psychiatry się idzie w innych przypadkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Moją mamę co dwa miesiące przyjmowala Jak sie już wbijesz to tak ale na pierwsza wizytę wez se czekaj 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: To raczej do psychologa do psychiatry się idzie w innych przypadkach mam jeszcze lepszy pomysł idź do czarodzieja jakiegoś neich ci powróży, albo do cyganki. możesz też do kościoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał: Szwagra młodsza siostra ma meza lub chłopaka który stracił 25tyś euro na automatach. Ale inaczej się traci 15 lat oszczędności gdy odmawiales se kina a inaczej systematycznie trochę wypłaty dlatego głupotą jest 15 lat se odmawiać kina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, żyd antysemita napisał: no ale jak nie pójdzie i się nei zapisze to będzie czekał dłużej. jak ma możliwośc to powinien iśc do takiego na nfz chociaz skoro nie ma pieniędzy na prywatnego. Widzisz jakbyś poszedł na czas leczyć kompleks wzrostu to może być nie zrobił se z ciała brudnopisu i był normalny a tak próbujesz być groźny i nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, żyd antysemita napisał: mam jeszcze lepszy pomysł idź do czarodzieja jakiegoś neich ci powróży, albo do cyganki. możesz też do kościoła. Może moon mu powruży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Widzisz jakbyś poszedł na czas leczyć kompleks wzrostu to może być nie zrobił se z ciała brudnopisu i był normalny a tak próbujesz być groźny i nie wychodzi A ty masz tatoo leży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: dlatego głupotą jest 15 lat se odmawiać kina Jak chcesz mieć 250tyś a nie 25tyś oszczędności to trzeba iść w skrajności albo dużo zarabiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, marianka szajba napisał: A ty masz tatoo leży? Nie mam ja mam 185 i nie potrzebnie mi schodzom ludzie z drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Widzisz jakbyś poszedł na czas leczyć kompleks wzrostu to może być nie zrobił se z ciała brudnopisu i był normalny a tak próbujesz być groźny i nie wychodzi i znowu agresor. piszę ci - idź do psychiatry bo choroszcz cię nawiedz asroga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 45 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Nie mam ja mam 185 i nie potrzebnie mi schodzom ludzie z drogi Aha. Ja planuje sobie czoło wytatuować na czarno a to pewnie dlatego, ze mam 154 cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 5 godzin temu zobacz całę dnie siedzisz w piwnicy nic nie robisz, pograsz w gierki, zwalisz konia i elo. w tym czasie mógłbyś iść do psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: zresztą na większość specjalistów No i co innego jak zarabiasz w Holandii i se to odlozysz z wypłaty na nowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, żyd antysemita napisał: i znowu agresor. piszę ci - idź do psychiatry bo choroszcz cię nawiedz asroga. Tylko ja wgl nie jestem teraz agresywny spokojnie to pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 5 godzin temu psychiatra jest za darmo, przypominam. nie wydajesz pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, marianka szajba napisał: Aha. Ja planuje sobie czoło wytatuować na czarno a to pewnie dlatego, ze mam 154 cm wzrostu To głupio bo niskie kobiety są atrakcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach