Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunecik33

Jestem przystojnym brunetem i mam problem...

Polecane posty

Witam! Witam mam 23 lata jestem przystojnym i wysokim brunetem (188 cm wzrostu) , ciało mam wysportowane ciało kratę na brzuchu i silne ramiona ( chodze na siłownie od 1.5 roku) Oczywiście nie jestem jakimś koksem jestem ładnie wyrzeźbiony. Robiłem 2 lata jako model ale rzuciłem tą robotę i teraz prowadzę firmę za zarobione pieniądze. Tylko mam pewien problem podobają mi się puszyste kobiety . Nie lubię przeciętnych i szczupłych. Raz taką miałem i jak szedłem z nią ulicą słyszałem jakieś głupie komentarze typu ten "przystojniaczek" jest z nią pewnie dla kasy od innych kobiet. Rodzice nie akceptowali tego wymarzył im się idealny syn i idealna jak na ich standardy żona tego syna. Czy powinien się przejmować ich zdaniem ? Wszyscy w okół mnie się wtrącali i zaczynali swoje głupie gatki mam dość,

Gość gość
no i masz,debil na deser końca weekendu:-D przystojny brunet i model:-D:-D idż do kibla,wsadz tam łeb,spuść wode,to może się obudzisz

Gość gość
liczysz na to,ze zleca sie szczupłe i będa przekonywać,ze któras z nich jest lepsza od kazdej grubej:-D jestes mitomanem,idż do lekarza bo to twój tysięczny temat z cyklu atrakcyjny,ale mam problem

Gość stylish29
jesli podobaja ci sie grube to zwiaz sie z gruba. przeciez nie bedziesz sie meczyl ze zgrabna aby podziwialo was otoczenie.

Gość gość
i kup sobie słownik,moze wtedy jakaś naiwna sie złapie na twoje GADKI

Gość gość
i po takiej GADCE moze sciągnie ci GATKI i będziecie szczęsliwi:-D:-D buraku ty jeden

Gość gość
ok.trzeba nie widzieć,bo jakby sie nie widziało to by sie sypało ze dwa tygodnie:-D:-D do psychiatry czas sie udać

Gość gość
a zdrugiej strony,pasztety forumowe łykaja kazdą bajeczke z przystojnym lekarzem,brunetem czy inna kupa w tle,takze spokojnie,nadrobisz temat kiedy indziej:-D