Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o seks bez związku

Czy uprawiając seks bez związku robicie te same rzeczy co w stałym związku?

Polecane posty

fajnie że mowicie seks i związek a zapominacie o słowie miłość seks to nie wszystko jesteście na prawdę tacy ograniczeni że dramat

Gość rolercaster
Seks bez zobowiązań, sranie bez papieru toaletowego, siusianie do miednicy, jedzenie zupy prosto z gara, picie wody z kałuży.......................... Tak mniej więcej to rozumiem. Pokazanie swojej natury bez jakichkolwiek zahamowań. Stracenie czegoś co nazywa się człowieczeństwem. Brak w tym elementarnej cząstki czegoś co kiełkowała w nas od wieków i odróżniało nas np od piesków bzykających się na trawniku. Nie każda "moda" przywleczona z zagranicy jest ładna. Gdyby ktoś "modny" na topie powiedział że gówno to największy afrodyzjak na świecie również byście go stosowali ?

Gość Białe_maki
Tak samo obrzydliwe jest jak kobieta uprawia seks bez związku jak i facet który uprawia seks bez związku. Seks zawsze powinien wiązać się z miłością . Nie wyobrażam sobie bycia z jakimś kolesiem który bzykał inne na imprezach, miał jednorazowe przygody...dla mnie jest to ohydne.

Gość oplaca sie byc teraz
starym kawalerem, co bzyka bez zobowiazan

Gość to jest totalne przekraczanie
granic, jak panna idzie z facetem do lozka i od razu przy pierwszym seksie mu na anal pozwala

Gość madzikkk84
W życiu smak nawet w związku

Gość madzikkk84
Mialo byc anal

Gość to jest totalne przekraczanie
jedna normalna :)

Gość madzikkk84
Raz uprawialam sex na pierwsej radcę ale coś czułam do tego chłopaka to bylo 7.lat temu z perspektywy czasu teraz zrobilabyn to samo ale w życiu anal nawet w związku. Proszę o radę bo teraz poznałam kogoś jemu chodzi tylko o.sex bez uczuc nawet pocałunku Jak.można uprawiać sex bez uczuc. On mi się podoba i.miałabym ochotę ale te jego.podejście mnie boli