Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr_staraczka

Wspomagacze płodności / produkty dla staraczek

Polecane posty

Gość gość
Symfolic

Gość jolkka37
A słyszał ktoś o Pregna Plus? Lekarz mi o tym wspomniał na ostatniej wizycie, podobno daje dobre efekty. Ma potrzebne w okresie starania się o dziecko kwas foliowy, żelazo, jod i witaminę D. Chyba kupię.

Gość gość
Kwas foliowy mam akurat w Ovarinie który przyjmuje, to suplement regulujący gospodarkę hormonalną, ma też witaminy. Cierpię na PCOS i w moim przypadku odpowiednia dieta jest wymagana. Tu są fajne porady co i jak jeśc http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/

Gość miskaowa

zgadzam się , sama zazywałam Ovarin i się udało. Cierpię na piolicystyczne jajniki, ciężko jest zajść w ciaze ale to nie wyrok  http://ovarin.pl/

Gość kisia12

Polecam zdrowiej żyć i mniej się stresować. Stres w naszym zyciu na naprawde duzy wplyw na nasze zdrowie i plodnosc. Plus ja uzywam od paru lat cyclotestu i mozna dzieki niemu rowniez zaplanowac dzidziusia ;)

Gość haniaaaaa

Może to zbieg okoliczności, a może to zasługa oleju CBD, ale po wdrożeniu go  udało się spłodzić dziecko 🙂 stosowałem drogie leki jak profertil i nie było efektu a po olejku CBD napisze dokładna nazwe olej CBD 5 % essenz decarboxyled zaskoczyło 🙂 kupowaliśmy ze strony konopiafarmacja pl warto spróbować 🙂

Ovarin pomaga, przede wszystkim pomaga wyregulowac gospodarkę hormonalą. Pomaga nawet kobieta z policystycznymi jajnikami. I ma dobry skład-  witaminy, kwas foliowy i inozytol. Bezpieczny