viki022 0 Napisano Czerwiec 16, 2013 Dwie pizze kawałek tortu paczkę czipsów czekoladę dwa lody magnum naleśnika z serem i szpinakiem naleśnika z nutellą i bananem big maca i frytki kabanosy pączka a miałam się odchudzać :/ Jest jakiś gorszy grubas ode mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2013 nie wierzę ze aż tyle. porzygalabym się od samego nadmiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki022 0 Napisano Czerwiec 16, 2013 serio, sama się dziwię,ze sie nie porzygałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2013 Ja zjadłam dziś 2 kanapki s serem i ogórkiem, pizze, 2 lody, truskawki, obiad (kotlet z kurczaka, ziemniaki z maselkiem, mizeria i brokuł, kaszka z sosem truskawkowym, z 15 ciastek z czekoladą. Waże 45 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki022 0 Napisano Czerwiec 16, 2013 Zazdroszczę, ponad rok temu ważyłam podobnie,ale mi się przytyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mmikii Napisano Czerwiec 16, 2013 ja też byłam cięższa ale nieco schudłam chyba znów wezmę się za siebie bo waga będzie rosła. Musimy kontrolować co jemy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki022 0 Napisano Czerwiec 16, 2013 Ja jem tyle prawie codziennie, czas się ogarnąc, bo zaraz będe gruba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2013 Duzo I bardzo niezdrowe, wez sie za siebie dziewczyno, bo zoladek sobie rozwalisz takim jedzeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mmikii Napisano Czerwiec 16, 2013 Przy takim jadłospisie musisz chyba być już tłuściutka i mieć cellulit :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki022 0 Napisano Czerwiec 16, 2013 Rano ważyłam 51 kg,ale chcę zejśc do 48. Cellulitu raczej nie mam bo dużo się ruszam, założyłam ten topik przez mojego chłopaka, który non stop mi ciśnie jak widzi co i w jakich ilościach jem,ale widzę,że chyba ma racje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2013 sam syf:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swsqqwe Napisano Czerwiec 16, 2013 sniadanie - 2 kromki chleba razowego z wedlina i pomidorem 2 sniadanie - jogurt activia i 2 srednie marchewki obiad - 2 srednie ziemniaki z sosem i 2 kawaleczki miesa oraz 1 ogorek kiszony potem mnie wyciagneli na lody i jednego zjadlam, kilka frytek dziecku podjadlam na miescie kolacja - 1 marchewka oraz duzo plynow przez caly dzien waga poczatkowa z konca kwietnia to 69 kg przy 170 cm wzrostu teraz 62 kg, planuje jeszcze ze 3 kilo zejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2013 ja kiedys glodzilam sie potem jadlam tyle co ty albo i wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2013 Porzygalabym sie ;) a malo nie jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach