Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to ofermy bez faceta nie istnieja w zyciu !!!!

Polecane posty

Gość gość
Lars Ulrich* - gej i przyjaciel kobiet wysylany przez kobiety by namieszac w temacie:D

Gość gość
niestyty wieksza wina jest po stronie kobiet one o tym wiedza ale nigdy sie nie przyznaja do tego co do facetow swietoszkami nie jestesmy ale nie sciemniamy :)

Gość gość 24h
Tak właściwie to kto tu na kafe jest prawikiem w 100% a nie projektem ?

Gość gość
Znowu ten gej Lars w temacie.

dla mnie ofermą jest facet : -prawiczek -bez porządnej pracy w wieku ok 30 lat -bez mieszkania -bez prawka i auta -bez ambicji -leń -bez zainteresowań takich jest niestety najwiecej x a to ciekawe czy ty masz prawko i zapracowałaś na swoje mieszkanie czy tylko czeksz na faceta co ci to zapewni

Gość gość
mam wszystko wiec wymagam od faceta tego samego, to chyba oczywiste

Mój sąsiad ma Przej****e On 21 lat ona 36 I rok temu brali ślub Mają już dziecko Ona już wprowadziła się do niego A dlaczego brali ślub ? bo te zombie wrobiło go w dziecko A jak dyskoteka on pijany ona 2kg tapety na mordzie seks w kiblu oczywiści ona desperatka szukająca jelenia który będzie ją utrzymywał Już po miesiącu od tego jak się dowiedział że zostanie ojcem Brali ślub Co wyyyyy naa toooo Kobiety

Gość gość
gość dla mnie ofermą jest facet : -prawiczek ( ty preferujesz facetów co sypają z kim popadnie ) -bez porządnej pracy w wieku ok 30 lat ( co to znaczy porządnej? ) -bez mieszkania ( osoby żyjące w pojedynkę mają mniejsze szanse na dostanie kredytu na mieszkanie. Jak jest się samemu i ma się fajną rodzinę co szkodzu mieszkać z rodzicami? ) -bez prawka i auta ( mam robić coś tylko po to by mieć? Nie każdy musi chcieć być kierowcą) -bez ambicji ( bez ambicji co to znaczy? poniżej stanowiska dyrektora? Ktoś chce być mechanikiem samochodowym a Ty chcesz dyrektora to już jest bez ambicji? -leń ( każdemu czasem się nie chce) -bez zainteresowań ( co uznajesz za zainteresowania? modelarstwo, siłownia- sport, zbieranie znaczków, wspinaczka górska, robienie na drutach? każdy ma inne postrzeganie.

Gość gość
Kobiety to zło One tylko myślom o kasie :(

-prawiczek ( ty preferujesz facetów co sypają z kim popadnie ) x - to tylko prawiczkie nie spia z kim popadnie? :-) y -bez porządnej pracy w wieku ok 30 lat ( co to znaczy porządnej? ) x a jaka masz? :-) y -bez mieszkania ( osoby żyjące w pojedynkę mają mniejsze szanse na dostanie kredytu na mieszkanie. Jak jest się samemu i ma się fajną rodzinę co szkodzu mieszkać z rodzicami? ) x ano to, ze gdzie masz zamiar zaprosic kobiete? do hotelu? :-) y -bez prawka i auta ( mam robić coś tylko po to by mieć? Nie każdy musi chcieć być kierowcą) x hahahahahah no jasne, to wybor, tak? y -bez ambicji ( bez ambicji co to znaczy? poniżej stanowiska dyrektora? Ktoś chce być mechanikiem samochodowym a Ty chcesz dyrektora to już jest bez ambicji? x a jakie masz ambicje? zeby cie dziewica zdobyla? :-) y -leń ( każdemu czasem się nie chce) x hahahaah, a kiedy i co ci sie chce? y -bez zainteresowań ( co uznajesz za zainteresowania? modelarstwo, siłownia- sport, zbieranie znaczków, wspinaczka górska, robienie na drutach? każdy ma inne postrzeganie. x dawaj, czym sie interesujesz?

Gość gość
''wrobila go w dziecko'' ŻE CO ???? takie 'myslenie' swiadczy o braku inteligencji, pokazujesz, ze facet to oferma i nie wie nic o seksie

Gość gość
facet bez kobiety nie czuje sie mezczyzna, nie jest mezczyzna, wystarczy popatrzec na prawikow

Gość gość
dla mnie ofermą jest facet : -prawiczek ( wstydza sie ich przed znajomymi i rodzina bo niedoswiadczony seksualnie ) -bez porządnej pracy w wieku ok 30 lat ( takiej by ona sama nie musiala pracowac i mogla sie pochawalic innym ) -bez mieszkania ( sama z rodzicami mieszka i chce sie wyprowadzic ) -bez prawka i auta ( ktos musi jej d*pe wozic bo autobusem sie nie chce) -bez ambicji ( sama nie ma ambicji) -leń ( sama jest leniwa i nic sie jej nie chce) -bez zainteresowań (wiekszosc kobiet nie ma zainteresowan i sa nudne) One same siebie pograzaja:D

Gość gość
dla mnie ofermą jest kobieta: Ktora nie umie gotowac, sprzatac, prac , prasowac , zajmowac sie dzieckiem , zrobic zakupy , zaplacic rachunki , zaltwaic sparwy .

Gość gość
zawsze szczery brak prawka to też wybór co to każdy musi chcieć być kierowcą? każdy musi chcieć pracować w kopalni? każdy musi chcieć tego samego? z mieszkaniem- od razu dziewczyny nie zapraszam do domu chyba, że to by była prostytutka. a tak to przecież widzimy się na mieście. Jak uznam, że z kobietą można coś więcej próbować to można mieszkanie wynająć. A tak do tego czasu na cholerę płacić komuś skoro w domu rodzinnym mam 2 wolne pokoje?! Zresztą twoje zdanie mam gdzieś bo jesteś facetem i nie interesujesz mnie.

Gość gość
zawsze szczery Jak kobiety uznają, że zainteresują się tylko mężczyzną po kastracji to też to zrobisz, żeby się tylko przypodobać? Czy będziesz robił to co Ty chcesz a nie robił tego czego nie chcesz?

Gość gość
brednia...

Jak kobiety uznają, że zainteresują się tylko mężczyzną po kastracji to też to zrobisz, żeby się tylko przypodobać? Czy będziesz robił to co Ty chcesz a nie robił tego czego nie chcesz? x co ty bredzisz chlopie x jesli choc w minimalnym stopniu identyfikujesz sie z punktami powyzej o wyborze "brak prawak" lenistwie, ambicji, zainteresowaniach - to przede wszystkim nie powinienes sie zajmowac tym co interesuje kobiety w mezczyznach, wiesz dlaczego, prawda?:-)

No coż ja np sobie nie wyobrażam funkcjonowania jakbym nie miała swojego mieszkanie, auta pracy itd. Od razu mówię, że sama wszystko to mam. Mam na szczescie faceta z podobnym myśleniem Chyba że ktoś czeka na śmierć rodziców i wtedy mieszkanie się "zwolni" :o