Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłaprzyszłamama

moje dziecko nie zyje 13 tc

Polecane posty

Autorko, ciekawa jestem czy jeśli się jednak mylisz, a jest tak na 99%, to czy kiedyś opowiesz swojemu dziecku jaka byłaś głupia i jakie durne tematy zakładałaś na kafe :D idź się lecz kobieto, ale nie na ciązę a na głowę ;)

Gość gość
byłaprzyszłamama co za idiotka szok...................... tylko się nie zesraj

Gość juz mniejszy z tym ze provo al
KingaStefankaFanka- czyli w 13 tc nie nosiłaś pod sercem dziecka tylko zlepek komórek tak ? 13tc to już jest malutkie dzieciątko .

Gość byłaprzyszłamama
Kinga miej nadzieje ze jak Ty bedziesz kiedys potrzebowac pomocy to nie trafisz na taka osobe jaka jestes teraz dla mnie

Gość byłaprzyszłamama
de do ginekologa w czwartek, biore teraz luteine i leze chociaz nie czuje ze to ma sens

Gość byłaprzyszłamama
mozecie mnie wyzywac od idiotek, wariatek i kretynek ale w tamtej ciazy mialam to samo i nikt mi nie wierzyl i nie sluchal a mialam racje, dopiero jak poronilam to do nich dotarlo

A ja mam nadzieję Autorko, ze wreszcie ruszysz się z d**ą do lekarza bo nadmierny stres nie jest dobry w ciąży. A zresztą w sumie nie ma powodu do wizyty u gina :) życzę Ci niespodziewanej afery w rodzinie, wygranej w totla, albo czegoś innego co oderwie Twoje myśli od głupot i znowu będziesz rozsądna :) oczywiście zakładając, że na ogół taka bywasz

Gość gość
selekcja naturalna... żeby więcej debili na świecie nie było? :-D

Gość gość
Autorko, pomijajac to ze jestes p**********a... Idz na IP albo do lekarza i powiedz, zbadaja Cie i powiedza, czy wszystko w porzadku czy nie. A potem szybciutko po skierowanie do psychiatry czy innego psychologa, bo Ciebie trzeba leczyc Sorry, ale gdybym miala jakiekolwiek podejrzenia, ze cos jest nie tak, to poszlabym szybko do lekarza, nie czekalabym do wtorku, srody, czwartku. I nie zakladalabym glupich tematow na kafe. Psychiatra by sie przydal, jak nic

Gość byłaprzyszłamama
ok, dzieki. koncze ten temat

autorko a może idź najpierw do lekarza a potem się martw? trochę się chyba wkręcasz w klimat sny są projekcją naszej podświadomości a nie proroctwem wpadłaś w panikę i zamiast iść do lekarza to płaczesz na kafe ogarnij się i nie przekreślaj wszystkiego

Gość gość
moj urodzij sie niestety, ma 1,5 miesiąca i opieka nad dzieckiem jest meczaca, zaluje ze je mam i to przynajmniej 17 lat jeszcze. Wolalam bym tak jak ty poronic i miec problem z glowy, a tak musze karmic przewijac i tulic zeby zasnal a przy tym udawac ze to lubie. ciesz sie wolnością glupia babo !!!!!

Gość gość
kingastefankasranka - jesteś najbardziej j******ą osobą na forum.