Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaumcyk

allegro

Polecane posty

Gość zuzkaumcyk

Witam! Zamówiłam na allegro produkt w czwartek o godz 9, do dzisiaj nie otrzymałam informacji od kuriera, że paczka została wysłana. Zapłaciłam z góry (mój wielki błąd). Przesyłka kurierska (2dni na dostawę). Rozumiem, że w weekend nie ma dostaw ale jest dziś poniedziałek i zero informacji od kurierki. Mam do Was pytanie czy zawsze przychodzi mail od kuriera w którym mogę sprawdzić gdzie aktualnie znajduje się paczka czy też nie? Jestem początkującą allegrowiczką stąd moje pytanie... Dodam tylko, że kontaktowałam się mailowo ze sprzedawcą i nie odpisał... Pomocysmutas.gif

Gość gość
mi też nieprzychodziły informacje od kuriera o nadaniu przesyłki,ale zawsze je dostawałam do 3 dni

Gość ekspert allegro
Daj link do aukcji :classic_cool:

Nie panikuj i nie przesadzaj :) często się zdarza że kurier przywiezie towar bez żadnej wcześniejszej informacji. Jeśli chcę żeby mnie informowano, albo telefonowano ileś tam czasu przed przywiezieniem zawsze piszę o tym w dodatkowych informacjach :) tylko niektóre firmy wysyłają informacje lub telefonują przed dostawą, większość dopiero jak Cię nie ma w domu

Gość senkatarzynki
ja zawsze płacę z góry i nigdy mnie miałam info od kuriera, to zależy od sprzedającego kiedy wyśle towar, przeważnie jest to po zaksięgowaniu na jego koncie kwoty a nie wpłaceniu przez Ciebie

Gość gość
zapłacilas w czwartek,jak zamówil kuriera pozno np po 13 to odebrał przesylke od sprzedawcy w piatek, a dwa dni ma firma kurierska by dostarczyc,dzis dopiero poniedzialek nie panikuj,czesto nie powiadamia sprzedawca o danych przesylki

Gość zuzkaumcyk
dzięki, uspokoiłam się trochę. zwykle jak zamawiałam coś to przychodził mail kuriera gdy miał przesyłkę u siebie. zależy mi żeby w miarę szybko dotarła paczka dlatego "panikuje" :)

Gość gość
nie kada firma kurierska wysyla takie informacjie- nawet wiekszosc tego nie robi kurierem czasami dluzej idzie niz poczta-juz sie o tym przekonałam nie raz