Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite125

Kompletnie nie interesuje mnie seks

Polecane posty

Ale czasem chcialbym , zeby jakas laska spała ze mną w łózku, bo od 20 lat spie sam Chyba budzis sie kolo kogoś jest lepiej Co myslicie ?

Gość gość
kup sobie testosteron, najwidoczniej masz braki albo kup sobie kota i z nim śpij...

no raczej brakow nie mam ..W szkole mialem owlosione nogi w wieku 16 lat a byli tacyktorym wlosy zaczely rosnac przy 18-tce..POziom testosteronu mam wysoki.

Gość gość
wykład: testosteron zwiększa apetyt, powoduje agresję, chęć na męczące ćwiczenia fizyczne, ochotę na seks.....wszystkie te cztery rzeczy w stopniu takim że trudno się opanować jak masz tego dużo.....owłosione nogi mogą być wynikiem nadprodukcji hormonów nadnerczy (hormon strachu, stresu) albo ten twój testosteron zmienia się we frakcję DHT która trochę inaczej działa, m.in. powoduje wypadanie włosów, ale obstawiam że masz bardzo niski poziom testosteronu

Ja zostane przy bardzo wysokim jednak..Zaczelen sie golic szybciej niz wiekszosc w moim m wieku,,

Gość gość
masz testosteron bo jestes chamski ia gresywny na forum wiec w zyciu pewnie jeszcze gorszy jestes!

Ja jestem agresywnyy? Przeciez nie przeklinam..Zachowuje sie z klasa .., nikogo tutaj n..ie obrazam, Moj podszyw mogl kogos zdenerwowac