Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnLbn24

Ból głowy, zatok, pot

Polecane posty

Gość OnLbn24

Witam mam problem, od jakiś 3 lat pojawia się u mnie, w czerwcu, ból głowy, który jest nie typowy. Czuje się tak jakby uściskało coś moje czoło. Dodatkowo jest ono zimne, ale cały czas jest mi duszno. Jeśli wykonam jakiś wysiłek fizyczny, choćby spacer czy przejście na przystanek, od razu się strasznie pocę na czole i całym ciele. I tak na przemian, kilka razy w ciągu dnia. Raz osłabienie i zimne czoło, a później poty. Plus cały czas ból głowy. Badanie miałem krew, mocz, tomografie głowy, ekg, eeg, próby alergiczne i nic. Czy ktoś wie z czym ta przypadłość może być związana ? Dodam jeszcze, że zaczyna się podczas upałów, a kończy jesienią. Proszę o pomoc

Gość gość
i lekarz wyrzucił tyle kasy w błoto na takie badania ? podziwiam twojego lekarza rodzinnego mnie żaden nie zleciłby tylu szczegółowych badań przebadaj się lepiej kardiologicznie, bo to osłabienie może być od serca lub od tarczycy ewentualnie to nerwica i hipochondria

Gość gość
ups, kadriologiczne miałaś więc albo tarczyca albo nerwica

Gość mmm

Mała forma, a jednak działanie świetne, jak ktoś spróbuje inhalatora Clip to jestem, pewny, żę będzie chętnie do niego wracał.