Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie w wyborze

Co myslicie o tym wozku? Chcialabym go kupic, ale jednak sie waham

Polecane posty

Gość pomozcie w wyborze

Bardzo podoba mi sie wozek w linku ponizej: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=648&;%3CosCsid%3E interesuje mnie kolor ciemny granar z bialym. Wszystko niby fajnie, ale czy taka spacerowka sie sprawdzi? oczywiscie wiem, ze jest to ciezki wozek, ale mieszkam w domu takze dziwganie odpada:) Tylko sie obawiam, ze z tej spacerowki korzystac nie bede, bo bedzie niepraktyczna, a nie wiem czy jest sens kupowac tkai wozek jak ze spacerowki sie nie korzysta. Ile dziecko jezdzi w gondoli?

Gość gość
Taki wózek możesz sobie właśnie kupić jak masz własny dom, a masz ;) Ładnie będzie wyglądał w ogródku. Dziecko w gondoli jeździ do tego czasu dopóki nie zacznie marudzić, że mu się tam nie podoba ;) Na zimę wózek niepraktyczny. Ja na Twoim miejscu kupiłabym coś bardziej praktycznego. http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3340&%3CosCsid%3E Chyba, że kupujesz właśnie coś w tym stylu co ja wysłałam a tamten bo tak Ci się podoba i będziesz go używała tylko w domu.

Gość gość
Jak będziesz chciała gdzieś pojechać z małym np. na zakupy do sklepu jakiegoś dużego to będzie Ci niewygodnie ;)

Gość gość
Chyba Was naprawde pogielo... kupowac wozek "zeby ladnie w ogrodzie wygladal" albo "zeby go uzywac tylko w domu" :O :O :O :O :O :O :O

Gość gość
Jeśli kogoś stać to czemu nie?

Miałam inny wózek, ale w podobnej cenie :) ze spacerówki korzystałam, ale nie za długo bo jednak wózki typowo spacerowe są zawsze lepsze niż te przerabiane z gondoli :) Dlatego uważam, że jeśli kogoś stać to ok, ale jeśli ktoś ma odkładać na taki wózek to nie warto, lepiej kupić tańszą gondolę a kiedy dziecko ma np. 7 miesięcy kupić porządną, wypasioną spacerówkę

Gość pomozcie w wyborze
nie chcialabym wozka ze skretnymi kolami, zalezy mi na duzych pompowanych kolach. Z wyjsciem do aklepu raczej problemu nie bede miala, bo mam sklepy blisko domu i dobrze przystosowane. Ja sie obawiam tylko o spacerowke, bo jesli chodzi o okres gdy dziecko bedzie w gondoli to sie nie martwie.

Gość gość
no i co z tego ze go "STAC" :O ... Trzeba miec niezdrowo pod kopula zeby wogole o czyms takim pomyslec :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość pomozcie w wyborze
nie mam zamiaru odkladac na wozek:) Gdyby to byl za duzy wydatek badz musialabym zrezygnowac z czegos na rzecz wozka to w zyciu bym nie chciala kupowac takiego.

Gość pomozcie w wyborze
ale o czym pomyslec? Co jest nie tak wedlug ciebie w tym wozku, ze kogos obrazac az musisz?

Gość pomozcie w wyborze
chyba kupie wlasnie:) najwyzej potem sprzedam jak spacerowka zawiedzie. Tylko przeraza mnie kolejne szukanie wozka.

Gość gość
W tym kolorze jest bardzo ładny, takie wózki jeżdżą parę lat temu u nas już było ich dużo teraz nikogo nie dziwią no może na wsiach gały wlepiali by ,ale widziałam czarne z falbankami ,złotą wyściółką to trochę trumnę mi przypominały ,mi podoba się od niedawna ten http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2235&%3CosCsid%3E

Gość gość
Nie oburzaj sie autorko ;) .... Ja pisalam "zeby wogole o czyms takim pomyslec " do goscia z 11:54:19 ... ktory kupuje wozek zeby dobrze w ogrodku wygladal i zeby go w domu uzywac :D Wozek swoja droga jest paskudny i wogole nie wart swojej ceny.....