Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie . . .

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę, bo nie mogę sobie poradzić. Byłam z facetem dwa lata, przez rok mieszkaliśmy razem, od pół roku tylko ja pracowałam( bo on nie mógł znaleźć pracy). Czułam, że coś jest nie tak, nie mówił mi o wszystkim.W tą sobotę przeszedł samego siebie. Pojechałam do rodziców, kilkadziesiąt kilometrów od naszego miejsca zamieszkania. On stwierdził, że zostaje w domu, bo źle się czuje. Wieczorem dostałam telefon od znajomych, że widzą go na imprezie i świetnie się bawi... Zadzwoniłam do niego (po kilku nieodebranych połączeniach ode mnie, w końcu postanowił oddzwonić). Zapytałam co tam u niego i jak się czuje, on powiedział, że siedzi w domu i idzie spać. Ja zapytałam, czy na pewno jest w domu, bo doszły mnie słuchy, że raczej nie. Rozłączył się i zadzwonił z pretensjami, że to ja rzuciłam słuchawką. Napisałam mu smsa, żeby zabrał swoje rzeczy z domu. On za 15 pojawił się u moich rodziców i rzucił mi kluczami w twarz mówiąc "wsadź sobie je w du**"... od tamtej pory nic się nie odzywałam. Doradźcie proszę, jak to wszystko zakończyć . ..

Gość S&m
Wiem, wiem, kochasz go bardzo i strasznie korci, ale wystarczy, że nadal nie będziesz się odzywała

Gość czerstwiusienka
Czyli zabrał rzeczy, skoro oddał klucze?