Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnnaaaaa

Jak legalnie występować na ulicach Berlina, coś ala "mi

Polecane posty

Gość Onnnnaaaaa

Witam Wszystkich serdecznie na forum. Mam na imię Basia. Jadę do znajomych do Berlina. Będę tam jakiś czas. Chcę w wolnych chwilach trochę dorobić (na drobne wydatki podczas pobytu) i przy okazji spróbować czegoś nowego, a mianowicie na ulicach Berlina robić występy artystyczne ale takie coś w stylu "mina" tylko takiego raczej z tych stojących w bezruchu. Myślę, że spodoba to się ludziom. Będę oczywiście odziana w wyjątkowe i niepowtarzalne ozdoby i ciuchy. Ogólnie powiem, że jestem z zawodu aktorką ale jeszcze nie miałam do czynienia z tego typu doświadczeniem na ulicy. Ogólnie z swoimi przyrządami będę zajmować nie więcej jak może 2 metry kwadratowe. Chcę raczej w jednym miejscu występować. Chciałbym Państwa zapytać jak sprawa w Berlinie na takie pokazy wygląda od strony prawnej, ponieważ chcę występować legalnie i nie narazić się policji. Trzeba się gdzieś zgłosić o pozwolenie, zapłacić? W jakich miejscach można dawać takie występy? Oczywiście miejscami gdzie by mi zależało dawać takie występy byłby miejsca gdzie jest dużo ludzi i przede wszystkim dużó turystów. Jeśli mogli by Państwo mi pomóc to bardzo bym prosiła. Pozdrawiam ciepło.

Gość gość
?????

Gość gość
podłączę się do pytania ale rozszerzę je poza Berlin i zapytam tak: Hej mimy, gdzie w Polsce i w Europie polecacie stać? Jakie miejsca omijać i dlaczego?

Gość pietka chleba
mina? coz to takiego?

Gość gość
???? Nikt nic nie wie??