Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tort dla 2 latka

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się czy kupować jakiś wymyślny tort na 2 urodziny córeczki ...to koszt ok 300 zł 0 np ze zdjęciem, czy z myszką miki ....jak myślicie ? może lepiej normalny tort - ciasto - i super prezent ! choć te torty takie piękne...........

Gość gość
300 zł za tort? u mnie sa o wiele tansze chyba, że chcesz tort dla 40 osób. Bez przesady, żeby tyle wydawać

Gość gość
jeśli masz zapłacić tle kasy za tort to lepiej dołożyć do prezentu i kupić coś. naprawdę fajnego. swoją droga co to za tort? u nas jest cukiernia która robi torty właśnie z postaciami z bajek itd i jest to koszt ok 50zł/kg

Gość gość
do 10 osób podają że to 180-250 zł - a ja bym potrzebowała tak na 12-15 ..... w Warszawie takie ceny ... tak bym chciała jej radość sprawić, ale nie za mała ...????

Gość gość
p.s normalny tort np śmietanowy to 50-60 zł - kg

Torty z cukierni to chemia (np. bita śmietana nie jest już ze śmietany tylko z jakiegoś proszku) plus cukier plus najgorszej jakości mąka, jajka. Ja na urodziny dziecka upiekłam okrągły biszkopt z razowej mąki orkiszowej, ekologicznych jajek, cukru brzozowego, eko-proszku do pieczenia, przekroiłam posmarowałam bitą śmietaną, którą sama ubiłam z prawdziwej śmietany, przełożyłam plastrami truskawek, wbiłam świeczki - wyszedł pyszny, lekki, zdrowy tort, każdy chciał dokładkę. Koszt niecałe 40 zl. Zwłaszcza jeśli chodzi o małe dziecko zwracałabym uwagę nie tylko na wygląd, ale też na jakość wypieku.

a nie możesz kupić blachy w kształcie auta i sama zrobić taki fajny? ja nie umiem piec, ale moja mama upiekła super misia na rocze, wszyscy mysleli że z cukierni jest taka strona "z kotem w kuchni" i tam dziewczyna podaje odnośnik do takiego sklepu on-line z gadgetami do zdobienia ciast i tortów, weź pokombinuj :)

przepraszam, nie doczytałam że masz córeczkę, możesz kupić blachę motylka np i będzie nawet łatwiej udekorować :)