Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem sporu o aborcje i in vitro :( ile mozna o tym?

Polecane posty

Gość gość

- aborcja - ja jestem za inni sa przeciw, zdania podzielone - powinno byc tak,że każdy decyduje za siebie i już. a właścwie KAŻDA bo facetom nic do tego, sami w ciazy nigdy nie byli i nie beda - in vitro - jestem za, ale niech sobie ludzie za to płacą, a jak maja za słabe geny żeby sie rozmnożyć to niech adoptują psa, kota albo dziecko z domu dziecka,które może nie bedzie ich kopią (a czy warto aby było skoro są ułomni jesli chodzi o plodnosc?) mogą wychować od małego ...takie dziecko też zasługuje na milosc ... i tyle..

Gość gość
przecież ten, tzw "spór" to tylko zasłona dymna i temat zastępczy. Podobnie jak związki partnerskie i inne kwestie mocno kontrowersyjne, i co za tym idzie nośne medialnie, a dotyczące nielicznej części społeczeństwa - chodzi tylko o to by odwrócić uwagę od spraw naprawdę ważnych dla WSZYSTKICH - ogromnego długu publicznego, indolencji rządzących, korupcji, nepotyzmu itd. itd. Każdy myślący człowiek to widzi. Po co zająć się katastrofą finansów publicznych, dziurawym systemem emerytalnym, licznymi grupami świętych krów, zegarkami, koncertami Madonny, skandalami w policji, skoro można wyskoczyć z invitro, LBGT i już zaczyna się awantura, a meritum odchodzi w niepamięć

Gość gość
POPIERAM!

Gość gość
to są tematy bardzo ważne dla kk który usiłuje narzucić nam swoje przesądy i mitologię

Gość gość
i dlatego rozpoczynasz kolejny temat o tym? :o

Gość gość
Przeciez kościół ma poparcie Kaczyńskiego który specjalnie dla niego chce zmieniac Konstytucję. A Tusk jest zły.....