Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest za gorąco jak zyc?

Polecane posty

Gość gość

Boze cz Wam nie jest za gorąca w takie upaly? jak mam zyc?

Gość gość
wreszcie się robią normalne warunki do życia, ale jak zwykle zaczyna się typowe polaczkowe marudzenie. Wam wiecznie, kurva, jest źle; jak nie za zimno to za gorąc, jak nie za sucho, to za deszczowo, to źle że nie ma mrozu, to znowu za mroźno. Ludzie ogarnijcie się wreszcie i cieszcie życiem i pogodą!!!

Gość gość
To wina Tuska. A obiecywał, że nie będzie gorąco. I co? Znowu nie dotrzymał obietnicy!!!!! Odwołać go. Niech żyje PiS bo jedynie prezes Kaczyński może to zmienić i wymodlić ochłodzenie.

Gość gość
Niecałe 3 miesiące i po upałach, przeżyjesz :classic_cool:

Gość gość
ja nigdy nie marudze jak jest zimno. upały po prostu źle znoszę. w dodatku mieszkam na 4. piętrze, mieszkanie sie nagrzewa a ja zdycham, w nocy spać nie umiem, jestem wykończona. nienawidze upałów

Gość jak mi jest zimno teraz
Teraz jest super temperatura, wcale nie ma upału. 26-27 stopni to idealna temeratura, mi jest nawet czasem zimno

Gość gość
to zazdroszcze, że jest Ci zimno. u mnie za oknem 30 na termometrze, w domu 26, ale powietrze jest takie ciężke, że źle sie czuję.

Gość gość
kurde mam 27 stopni w domu....jak żyć

Gość gość
Jest w sam raz :-D

Gość gość
popieram drugi wpis. ja jestem zadowolona. wreszcie czuję, że żyję. nie znoszę zimna. dzisiaj jest idealnie a tych upałów i w ogóle ciepła, to w Pl jest jak na lekarstwo, nawet w maju było zimno jak w listopadzie. ani się obejrzycie i znowu 8 m-cy nie kończącej się zimy, więc jakoś przeżyjecie marudy..

Gość gość
jeśli to są upały to cały basen morza Śródziemnego powinien być wyludniony ...nie mówiąc juz o terenach bardziej na południe.. tam nie powinno być życia !!