Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dziś

Polecane posty

Gość gość

zjadlyscie? Ja czuje sie bardzo "nabita"...zawsze przed okresem duzo jem:/ Rano kawa. Pozniej makaron z sosem miesnym. Pare truskawek. Dwie kanapki. 2 litry wody juz wypilam. aha i kawalek czekolady i pol paczki chipsow..... Zawsze jem bardzo malo

Gość gość
ja tylko 2 kanapki z fetą i pomidorem, kawa, a teraz zupka kuksu, na nic innego nie mam siły a nawet ochoty.

Gość gośśśććć
To ja,autorka tematu......nudzi mi sie w tej chwili i tak sobie zalozylam taki lekki temat W tej chwili jem loda i cos czuje,ze to ostatnia rzecz jaka dzis zjem..... Od jutra ograniczam jedzenie...

Gość gość
dwa kawałki pizzy domowej i dwie kawy. wcale nie mam apetytu. napilam się od córki rosolu jeszcze. a i jogurtu naturalnego. waze 52 kg bo nic nie chce mi się jeść. wyniki mam idealne.

Gość gość
a i kilka truskawek

Gość gość
rano kawa i jajko potem dwa koktajle białkowe na obiad gotowana ryba czuję się rześko, brzuch płaski

Gość wielkie__oczyyy
na sniadanie 2 kanapki, potem opakowanie salatki z bulka potem garsc musli , potem konserwa rybna - jestem w ciazy jem jak swinia ale caly czas czuje głód i mnie mdli a jak jem to przestaje :( :(

Gość gość
wielkie oczy, no to fatalnie spróbuj jeść coś mniej kalorycznego, bo jak utyjesz 30 kilo to dopiero będziesz mieć problem może wafle ryżowe jak cię mdli ?

Gość gośśśććć
wielkie oczy - popieram moja przedmowczynie..skoro masz wielki apetyt to jedz ale malo kaloryczne rzeczy....gotuj a nie smaz mieso i ryby.Duzo owocow,warzyw....nabialu.....poczytaj w necie. Wiesz....tak aby nie zaszkodzic dziecku

Gość gośśśććć
gosc z 16:18 - jakie to sa koktajle bialkowe??? Mozesz napisac jaki jest sklad tych koktajlow???

Gość gość
2 paczki fajek,8 piw,2 udka kurczaka z grilla

Gość gośśśććć
ooo ktos dzis grilluje?:)Ja wczoraj grillowalam :)