Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam, odpowiedzcie jak myślicie

Polecane posty

Gość gość

mam 17 lat i zastanawiam się czy mogę być w ciąży, wiem że to głupie, po prostu potrzebuję się upewnić. miesiąc temu mieliśmy pierwszy stosunek z chłopakiem, chociaż nie wiem czy tak można to nazwać, bo to polegało na kilkunastu włożeniach penisa we mnie, ale tak żeby nie uszkodzić błony dziewiczej (dalej ją mam). Chłopak nie skończył we mnie. Miał prezerwatywę. Jednak mogła się na niej znaleźć wcześniej odrobina płynu preejakulacyjnego, ale naprawdę nie dużo. Miałam dużo objawów które mogłyby sygnalizować ciążę, więc zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywny. 3 tygodnie temu miałam też okres. Ale mam czasem bóle jajnika i denerwuję się trochę z czego mogą one wynikać. Jak myślicie, mogę być w ciąży?

Gość gość
Nie sądzę.

Gość Mama małej Zosi
Ja Ci powiem, że zaszłam właśnie podobnie tak jak Ty. Niby był kondom, niby uważaliśmy, ale on jakoś tak chyba nieumiejętnie założył gumkę, że coś we mnie zostało. Potem brak okresu i test neg., więc wites. Myślałam, że nie zaciążyłam, ale okresu nie było kolejnych kilka dni. Zrobiłam kolejny test i wyszedł negatywny :/ Po prostu przy 1. teście miałam mało tego hormonu, który wykrywa test ciążowy, a przy 2. już się tego naprodukowało. No i wiesz... 17 lat, ciąża, masakra, jak powiedzieć rodzicom, generalnie wstyd w szkole. Miałam poczucie, że przegrałam życie. Ale jakoś to poszło. Teraz jestem w domu, opiekuję się małą, mam indywidualny tok nauczania, jakoś zdaję. Nie wiem co będzie dalej... Powodzenia

Gość Mama małej Zosi
Sorki - 2. test wyszedł pozytywny. Pomyłka

Gość gość
ale ja miałam prawidłowo okres 2 tygodnie po zdarzeniu ;)

Gość gość
Uwazam ze nie

Gość gość
Haha a powiedz jak to zrobiliscie ze on ci wkladal penisa ale dalej masz blone dziewicza?

Gość gość
no nie do końca, nie całego

Gość gość 45555577
Najpierw się zabezpiecza prawidłowo, a potem uprawia seks. Jak nie chcesz się tak denerwować co 4 tygodnie, to załatw sobie tabletki i bierz je regularnie. No chyba że ciąża ci teraz nie przeszkadza...

Gość gość
przeszkadza, dlatego pytam ;)