Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem się zastanawiam

Na imprezę tylko z chłopakiem

Polecane posty

Gość czasem się zastanawiam

Czy wychodzicie na imprezy tylko we dwoje, z chłopakiem czy zawsze dużą paczką? Bo zauważyłam, że wśród moich znajomych nawet pary idą całą paczką, tzn np dziewczyna ze swoimi koleżankami, on ze swoimi kolegami i bawią się razem wszyscy, żadna nie wychodzi sama z chłopakiem, bez koleżanek.

Gość gość
we dwoje, zawsze, moj kumpel puszczał dziewczynę oddzielnie i się puściła :) hehe, moja laska zwykle się ładnie ubierze w coś np http://tinyurl.com/poarhg9 ale tylko dla mnie

Gość gość
Zawsze w większym gronie, często chodzę sama, a on zostaje w domu, bo nie ma ochoty iść.

Gość gość
roznie, czasem wieksza paczka, czasem tylko we dwoje, czasem jedno wychodzi a drugie zostaje w domu

Gorzej by bylo gdyby cie twoj chlopak wcale nie puszczal na dyskoteke cz impreze troche jak w zamknieciu sie czlowiek czuje ...a co do ciebie to jezeli jestescie zgrana paczka to jest razniej isc z wieksza gupka ludzi a tylko z chlopakiem to mozna isc cos zjesc pobyc samym w domu poogladac filmy zrobic soebie mily wieczor..ps zaparaszam na moj temat bo nie wiem czy ktos tam zajrzy a jest to dla mnie warzne jezeli masz ochote i chceci to zapraszam z gory dzieki