Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam w barze kobiete w ciąży która piła sobie piwo!!!

Polecane posty

Gość gość

siedziała chyba z ojcem dziecka, wielki brzuch ciążowy i pili sobie browarki wesoło :-o no co za patologia..

Gość gość
mogła wyglądać na kobietę w ciąży, a wcale nie być :) Moja sąsiadka tak tyje, że okropnie jej brzuch rośnie i zdarzało jej się, że ktoś jej gratulował ciąży, pytał się kiedy poród, a ona w ciąży nie była :) nawet ustępowali jej miejsca w autobusie. Koszmar :D.

Gość dcjk30
w ciąży nie powinno się wypijać więcej niż szklankę piwa. Taka ilość nie może i nie zaszkodzi w żaden sposób dziecku

Gość a wystarczy przejsc
może zaszkodzić!! wiesz, zę akurat w tym jednym jedynym momencie moze tworzy csię jakies wazne połączenie nerwowe w z mózgu, a głupia baba pijac to piwo, zaburzy ten proces tworzenia?

Gość moja maja
Moze bezalkoholowe pila. Ja tez wypilam w ciazy ze trzy razy. Bylam z ojcem dziecka w barze, oboje pilismy bezalkoholowe i bylo nam wesolo...

Nie demonizujcie tak nie raz jak moja żona była w ciąży do kolacji wypilismy po dwie lampki wina czy tam do meczu po dwa browarki , oczywiscie nie za często i jakoś mamy trójkę zdrowych dzieci.

Gość gość
no i? nie twój cyrk nie twoje małpy

Gość gość
belial urodziles sie idiota czy miales wypadek w dziecinstwie? a nie, twoja matka tylko lampke wina widocznie pila jak byla z toba w ciazy :O KAZDA ilosc alkoholu szkodzi plodowi! jasne, ze sie dziecko nie urodzi z 2 glowami czy bez nerki, ale kazda ilosc alkoholu ma wplyw na jego mozg, na prace serca itd :O moze napierw poczytaj a nie pierrdol glupot tylko dlatego, ze twoja zona pila w ciazy i nie padla na zawal od razu ani twoje dziecko nie urodzilo sie z widoczna wada :O

Gość darek 55
Belial71 5 minut temu pisales jak to od kilku lat wylizujesz swojej malzonce odbyt :/ wiec wcale mnie nie dziwi ze w ciazy pila alkohol ale masz patologiczna suke :/ patol do patola tylko co wyrosnie z bachora?

Gość gość
w tamta niedziele albo sobote pozkazano na kanale tlc mloda dziewczyne ktora miala dwie glowy reszta ciala bez zmian. mowil;a o sobie w dwoch osobach.pisze bo zerknelam w post powyzej i mnie sie przypomnialo to nie jest zart

Gość gość
pff, to nic. Ja raz widziałam kobietę w zaawansowanej ciąży, wypiła 3 pięćdziesiątki. I ten tekst: "będzie spokojniejszy". Co za patologia.

Ja byłam na imprezie,gdzie panna w ciąży chlała wódkę i wciągała koks... Sama święta nie jestem,ale to mnie zszokowało.

Gość gość
przez cala ciaze czyli przez 9 miesiecy wypilam z 3 kieliszki wina. Dzidzius urodzil sie i nadal rosnie - zdrowo :)

Gość gość
ja w ciąży miałam zachciewaję na wino słodkie i wypiłam lampkę potem na rum z mleczkiem kokosowym z dużą ilością lodu i też wypiłam bo zwyczajnie chyba bym nie nadążyła śliny przełykać tak mi sie tego chciało :) zatem bez przesady ..byleby nie regularne picie i palenie

Gość gość
a wy macie usg w oczach?! :O ja mam koleżankę, która od tyłu wyglada normalnie, a z boku - wielki bebech! i to nie jakieś fałdy, tylko wielki brzuch jak bęben! ludzie ustępują jej miejsca w autobusach :D a jakiś niedyskretny ćwiczeniowiec nawet spytał "kiedy rozwiązanie" :D :D a co najlepsze ta dziewcxzyna jest dziewicią :D :D tylko strasznie sie obżera i nie dba o siebie...kazdy nieznajomy mysli,że jest w ciazy, bo to ne jest brzuch jak u grubasow wiszący

Gość fantastyczny temat!!
Nie twoja sprawa zazdrośniku browarowy