Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samochód doradźcie!!!

Polecane posty

Gość gość

Piszę tutaj bo macie dzieci i wiecie na co zwracać uwagę, a więc podam moje wymagania i powiecie czy ktoś poleci mi jakiś model rok od 2003 benzyna, benzyna+gaz cena do 12000 chcieliśmy kombi ale może jest inne z duuuużym bagażnikiem silnik do 1.4 a drzwi koniecznie 4/5 bo 2/3 odpadają i musi być 5cio osobowe

Gość gość
Kombi z silnikiem 1.4 to jakies nieporozumienie. Tego typu auto, w tej cenie, powinno miec przynajmniej 1.6, zeby bylo bezpieczne. 1.4 jak zapakujesz bagaznik I 5 ludzi, bedzie sie ledwo toczyc I bedzie miec zerowe przyspieszenie, ktore na polskich drogach przydaje sie szczegolnie na tzw. Trasie

Gość gość
u nas praktycznie nie jeździ 5 osób, tylko z mężem do pracy a to to akurat mam gdzieś, nie wiem po co wypowiedź niezwiązana z pytaniem?

Gość gość
w tej cenie z rocznika 2003 auta dobrego nie kupisz, i zgadzam sie że kombi i silnik 1,4 to nieporozumienie, ja polecam aveo ale to nie kombi, za to w tej cenie da się z silnikiem 1,4 najczęściej gaz z benzyna czego tez nie polecam

Gość gość
pytanie było inne, ale dobra zapomniałam że tu same prezydentury i gwiazki które mają by za ubezpieczenie i samochód tysiące płacić

Gość gość
autorko kupuj sobie co chcesz, ale dlaczego nie dociera do ciebie że twoje kryteria są nieporozumieniem, będziesz narzekać jak już kupisz takie auto, poza tym ciężko będzie takie :D ale to nie mój problem, ja jeżdżę rocznikiem 97 Fiatem za 3tyś i jestem zadowolona ale mam silnik 1,6 a nie mam kombi :)

Gość autorka tego tematu!!!!!!!!!!!
ja mam fiata silnik 1.6 rok 1997 i mam dość tego żęcha i wysokich opłat i dlatego na silnik 1.6 na pewno nie pójdę, z resztą my jeździmy ok. 4 km na działkę a tak to mąż tylko do pracy, więc po co większy silnik niż 1.4? a kombi mi potrzebne żeby na luzie wózek wsadzić jadąc na działkę, czy na zakupy do sklepu..

Gość gość
Kombi z tak małym silnikiem to bd niewypał.

Gość gość
a guzik, jak kupisz kombi 1,4 dopiero będziesz mieć dość, to krowa na kółkach będzie palić jak smok bo masa będzie dużą a silnik c*****o mały, opłaty są znikomo większe przy 1,6, nie przesadzaj znów mam 2,0 silnik z 98 roku i za OC płacę 360zł więc ileż może być mniej tych opłat za 1,4? a komfort jazdy? poza tym wózek wozisz rok dwa a auto zakładam ze kupujesz na dłużej, kup sobie obszernego sedana i też włożysz wózek

Gość gość
Ja mam Kombi z silnikiem 2.0 TDCI z 2002 roku mąż się uparł na kombi i już. Na rok OC wychodzi nam 450 zł. To tak dużo? A dla siebie do jeżdżenia mam astrę opla 2000 rok 1.6 w sedanie

Gość Jagnaaa45
My mamy passata w kombi - duże auto teraz jeszcze założyliśmy gaz w http://autogazownik.pl/ i pali 10-12 litrów gazu na 100 - tanio nie? :)

Gość gość
Zawsze możesz dokupic np. jakis bagaznik dachowy, np. na rowery, sanki itp i juz automatycznie masz więcej miejsca w bagazniku. Ja ogarnialem temat na stronie www.bagazniki.info.pl i sam chyba powieksze sobie z ich pomocą swoją przestrzeń bagażową