Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warsaw-bride-89

Wilanowski Films - kamerzysta Warszawa - ostrzegam!!!

Polecane posty

Gość warsaw-bride-89

Chciałabym wszystkich narzeczonych ostrzec przed firmą Wilanowski Film a dokładnie przed panem, który się zwie Arkadiusz Fijałkowski. Od roku organizujemy ślub i wesele, podpisaliśmy wiele umów z różnymi usługodawcami a tu pierwszy raz zetknęliśmy się z takim chamstwem i brakiem powagi! Pan Arkadiusz zazwyczaj nie odbiera telefonów a jak odbiera to słychac, że jest prawdopodobnie pod wpływem alkoholu, nie przychodzi na umówione spotkanie, nie kojarzy faktów... My na szczęście przekonaliśmy się o jego "profesjonalizmie" tuż przed podpisaniem umowy, ale co by było gdyby to wyszło np. w dniu ślubu? Tak mamy przynajmniej parę miesięcy na znalezienie innego kamerzysty...

Gość gość
Witam, Ja niestety dostąpiłam zaszczytu podpisania z Panem Arkadiuszem Fijałkowskim umowy. Pan okazał się osobą nie kompetentną i nie lubiącą krytyki. Już po mszy chciałam mu podziękować, gdyż ustawił sobie kamerę na statywie i filmował księdza, a nie nas młodych. Ogólnie można by było napisać opowiadanie na jego temat JEDNYM SŁOWEM ODRADZAM! Nie ma z nim wogóle kontaktu, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile, termin oddania przez niego materiałów minął już, ale Pan Fijałkowski nawet się nie kwapi, żeby je oddać. Także zapewne zobaczę się z nim w sądzie. TAKŻE NIECH NIKT NIE POPEŁNIA MOJEGO BŁĘDU. pozdrawiam