Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydzę się rozebrać przed facetem

Polecane posty

Gość gość

wiem, że kiedyś przyjdzie ten moment. nie jestem mocno gruba, mam cellulit i rozstępy ;(

Gość gość
on chce do tego jechać na wakacjach nad jakieś jezioro...koszmar.

Gość gość
jestem z nim od dwóch miesięcy. ja jestem naprawde malo atrakcyjna, nie mam zgrabnej sylwetki...jak już wspominałam mam cellulit na udach i rozstępy na biodrach i to za cholerę nie chce zniknąć. do tego mam małe piersi. nie noszę na codzień push upów, widzi jaki mam rozmiar no ale w bieliźnie to co innego...

Gość gość
przecież widzę siebie w lustrze...jak tu myśleć pozytywnie?!

nie wygląd się liczy ,a to co masz w serduchu ;) skoro wybrał Ciebie to znaczy,że mu się podobasz i w pełni akceptuje Twoją urodę,teraz kolej na Ciebie!!! ;) zamiast doszukiwać się minusów ,postaraj znaleść plusy swojej urody ;)!!!!

Gość gość
Łatwo wam powiedzieć ale mam owłosiony tyłek i piersi i co najgorsze po 6 palców u nóg, SZOK co on pomyśli ...

Gość gość
witaj za akceptuj swoje ciało :) ja też nie jestem idealna i akceptuje siebie jaka jestem głowa do góry :)

Gość gość
W pełni rozumiem autorke. tez mam cellulit i rozstępy...i to nie jakies male biale kreseczki. Wygladam jakby dorwal mnie rzeznik i pociachał Nie ma opcji żeby nikt tego nie niezobaczyl:( DRAMAT