Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijciemnie

dieta 400-600 kcal i orbitrek

Polecane posty

Gość zabijciemnie

od 2 dni jestem na tej diecie i cw codzienne na orbitreku po 35/40 min dzis po 19 wazylam 59.2 a teraz po cw ( jakies 30 min po cw) wchodze i pokazuje 59.9..co sie stalo ? czy wgl cos schudne na tej diecie ? czemu akurat tak ? POMOCY!

Gość gość
utraciłaś wodę a potem wsio wróciło do normy dieta zbyt uboga skoro tylko 600kalorii coś musisz zmienić

Gość zabijciemnie
ale czytalam wlasnie ze na tej diecie mozna schudnac duzo i duzo osbo tez sie o tym wypowidalao ze dalo super efekty ..wiec co moze byc nie tak ?

Gość już po orbim
Spokojnie dziewczyno. Ja ćwicząc 3 x 35min. dziennie i dieta ok.1000 kcal schudłam po miesiącu 7 kg, a w drugim 6 kg. Mogą być wahania wagi, to normalne. Szczególnie przed okresem gdy woda sie zatrzymuje możesz mieć i do 2 kg więcej. A swoją drogą przy twojej wadze 400 czy 600 kcal to zabójstwo

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość zabijciemnie
czyli nawet majac diete i cw podczas okresu nic nie schudne ? a co po nim ?

Gość zabijciemnie
mam 174 - tak wiem bmi jest ok ale tu chodzi o to ze sie zle czuje widzac siebie niekonfortowo..a o to chodzi zeby w zyciu czuc sie ok stad ta dieta nie umiem podejsc do tego inaczej jestem wymagajaca od siebie

ja jak cwiczylam czyli biegalam mialam diete 1200 kcal i schudlam dzieki temu 6 kg . teraz jem normalnie wszystko lacznie z slodyczami i nie przytylam. zamierzam jednak wrocic do biegania i jeszcze schudnac :)

Gość gość
a co jesz na tych 600kcal? 2 jogurty i wode?

Gość już po orbim
Chciałam ci powiedzieć co i jak robiłam (absolutnie żadnych tabletek, ani chemicznej trucizny), ale widząc twój wzrost i wagę mówię stop, bo chyba cierpisz na manię prześladowczą. Już masz 5 kg niedowagi. Papa, więcej rozsądku życzę

Gość zabijciemnie
wiem ze mam 5 czy iles tam kg w dol ale nie chodzi o to czy mam czy nie bo ja nie wygladam dobrze ! tzn widza siebie w staniku i majtkach mam ochote sie rozpalakc..tu brzuszek..tam boczki ..tu udo za duze...to nie jest przyjemne :c

Gość gość
gowno ci dieta pomoze. tylko i wylacznie cwiczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
do psychiatry powinnas isc idiotko o.O

Gość anulkowaaaa
ile ty masz lat dziecko?!!?!

Gość swierczek pierczek
pewnie sie naogladalas tap madl. glupiutka jestes dziewczynko...

Gość gość
Krytykowac każdy potrafi ale zaloze się że sami nie wtytrwaliscie na diecie i innych krytylujecie ..coz mozna i tak wyladowywac flustracjie ;) ja osobiscie byłam miesiac temu na diecie 500 kcal i cw cardio co drugi dzien ..i wiecie co ? Ubyło mi 6 kg a teraz kiedy juz prawie wróciłam do normalnego zywienia (powoli) nic nie przytylam ..nawet i zgubilam 2 kg bo przy rozsądnym wychodzeniu tez sie gubi ;) jem teraz ok 1600-1800 kcal i sie czuje swietnie !

Gość 400-600 kcal?
po tym nie schudniesz, najlepsze do orbitreka sa chusteczki higieniczne popijane woda.schudlam na nich z 60 do 42 kg w szybkim czasie, mam 1,7 wzrostu i chce zrzucic jeszcze pare kg

Gość gość
co za tępa lafirynda z tymi chusteczkami

Gość gość
Krakowski Instytut Ekspertyz Sądowych przebadał chińskie tabletki na odchudzanie Meizitang. Znalazł pochodne amfetaminy. Wkrótce potem w Polsce pojawiły się pierwsze śmiertelne ofiary takich środków. - Ofiarami są głównie młode kobiety. Bo chciały odchudzić się przed ślubem, przed ważną randką, przed wakacjami - uważa dr Zawadzki w najnowszym wydaniu Newsweeka.

Gość swierczek
pewnie sie naogladalas tap madl i pragniesz byc tak chuda. glupiutka jestes dziewczynko...

Gość gość
To nie jest dieta tylko bardzo głupia i bardzo szkodliwa głodówka. Jedyny pewny efekt po tym to efekt jojo dzięki spowolnieniu przemiany materii i spaleniu mięśni (bo sadło jak było tak zostanie). Powodzenia.

Gość zabijciemnie
hmm chyba juz ok bo waga pokazjue teraz 58.6/7 :) pozdrowienia dla hejterów , ruszcie sie i tez zacznijcie chudnac (no chyba ze nie musicie) to nie jest trudne ;> dzis zjadłm 450 kcal i czuje sie swietnie ;>

Gość gość
a czy te chusteczki higieniczne też jesz?

Gość gość
Pozdrawiać to ty będziesz ze szpitala... :/

Gość gość
Bożee, dziewczynoo... z własnego doświadczenia (też przez pierwsze 2tyg jadłam tak mało kcal) taką dietę mogę Ci ODRADZIĆ. Strasznie wyniszcza organizm, rozlegulujesz sobie metabolizm... tego chcesz?... Na szczęście w porę się opamiętałam, teraz jem od 1200 do 1400 kcal dziennie (czasem 1500 - różnie) i waga leci... w ciągu 4 miesięcy (ćwiczeń było bardzo mało) z wagi 64kg zeszłam do 48/49, mam 163 wzrostu, jem zdrowo, dostarczam organizmowi wszystkich potrzebnych wartościowych składników odżywczych, teraz zamierzam co tydzień/dwa podnosić delikatnie ilość spożywanych kalorii a potem modelowanie (o ile się zmotywuję, bo jeśli chodzi o ćwiczenia jestem strasznie leniwa).... Mimo wszystko nie życzę Ci żadnej anemii, bulimii, anoreksji czy zaniku miesiączki ale przejrzyj na oczy - jeszcze nie jest za późno, Twoja dieta nie jest dobrym rozwiązaniem. Jedz zdrowo w rozsądnych granicach kaloryczności, w równych odstępach czasu bez podjadania, ciesz się zdrowiem a zobaczysz, że waga i tak będzie leciała w dół... (ja czasem na śniadanie pochłaniam od 350 do 500kcal...) Powodzenia! PS. Nie zamierzam Cię jak to nazwałaś "hejtować" ale skoro tyle osób potępia Cię pod względem Twojej diety cud to jednak coś jest na rzeczy... Rób jak uważasz - Twoje zdrowie... ale żebyś później nie płakała, że w taki głupi sposób nabawiłaś się jakiejś choroby lub efektu jojo.

Gość gość
media i poryte programy narzucaja kobietom katowanie sie 500 kalorii dziennie, modelki tez nic nie jedza jak ktos sie orientuje o co chodzi to wie.

Gość gość
o matko... i wy jej odpisujecie? Dziewczyna ma anoreksję przecież! Wykończy się tą "dietą", problemy ze zdrowiem gwarantowane. Normalny człowiek nie odchudzałby się z taką wagą, co najwyżej poćwiczyłby, wyrzeźbił i stosowałby ROZSĄDNĄ dietę. Normalny człowiek także wie, że nie chudnie się w 40 minut. Idź się leczyć, anoreksja jest niebezpieczna, chcesz umrzeć?