Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urok, klątwa

Polecane posty

Gość gość

jak skutecznie rzucic na kogoś urok lub klatwe, zostałem zraniony, bardzo, chodzi o zdradę, chę aby ta osoba (ta trzecia) znikła, cierpiała a najlepie się odczepiła od mojej miłości. jak to mogę zrobić?

Gość gość
udaj sie do szamanki

Gość Od Bartok
Niestety musisz to zaakceptowac, ze wsrod homoseksualistow rozwiazlosc seksualna jest zjawiskiem akceptowalnym... ;D

Gość gość
rzuć w nią siekierą. 100% skuteczności

Gość gość
jezus kazał przebaczać bo jeżeli nie przebaczysz zaczniesz chorować a cierpienie pochodzi od demona

Gość Czarodziejka z księzyca
Sam tego nie zrobisz, mogę Ci pomóc za niewielką (200 zł), jednorazową opłatą. :)

Gość gość
nawróć się bo szatan cię wymaca! czary to grzech!

Gość gość
czary,, możesz komuś krzywdę zrobić

Gość gość
ok zapłacę , ale skuteczne na 100 % ?

Gość gość
wybacz mu.

Gość gość
Rozpal ognisko i spal tłuka-wroga na stosie.

Gość gość
podaj nr konta już wysyłam i dziękuje :)

Gość ciepanie klontw,odczynianie...
ludziska, suchejcie ino, to wom łopowiem ło klóntwach. Jak sie takie klóntwy ciepie,co by dobrze było. Nojpierw cza se zrobić takoł kukła tyj pieruny, rozpolić świeczki w nocy, kiej miesionczek na nowiu świeci, nasmyczyć śpilek co niemiara i rozpoczońć tak: Wselakie złe duchy,kere sam locecie, ale nojlepszy te najbardziej złośliwe co inom c*****inym przynosicie, rozkozujam wom, przidźcie wsystkie dó mnie, a pomogejcie mi albo zarozki wos zakłujam. Sam jest kukła, co się nazywo.... a ze była zło, to trza jom ukarać. Z kożdom spilkom bydzieci wlazówać, tak jak wom rozkorza a to do je głowy, brzucha,a to do rąk i nóg co by przełokropne boleści łodcuwała a na kóniec, wleźcie ij też do rzici..... Potem trza na ta kukłam napluć czi razy bez lewe ramię,ale moc plujów być musi,a potym spolić we łogniu wzescąc - zgiń !!! Nostympnie, popioły po kukle zakopać w nocy na smyntarzu, ale ino po lewej stronie od kostnicy, nojlepi przy grobie bez krziża i tak to już bydzie załatwione ...

Gość gość
klatwa jesli ja zadasz wroci spowrotem do ciebie niczym bumerang zycie jest energia to co wysles wroci 10 razy wiecej. sam tego doswiadczylem wiele razy.wiem co mowie