Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiowe nieogarnięcie

życiowe nieogarnięcie - senność/ zmeczenie/ przemeczenie

Polecane posty

Nie wiem co mi jest ani jak sobie z tym poradzić. Ciagle jestem zmeczona. Muszę godzić pracę, studia, spotkania z chłopakiem i opekę nad chorą na raka babcią. Codzienne wstawanie o 6.15 to dla mnie istna męka. Później przez cały dzień marzę tylko o tym, ze jak wrócę z pracy to pójdę spać. Cały dzień jestem niewyspana, swędzą mnie oczy i w ogóle wszystko denerwuje. Popołudniowa drzemka też nie wiele pomaga, bo zasnę twardo jak kamień i później przez resztę dnia nie mogę się wybudzić i chodzę jak pijana. Ale nie mogę się powstrzymać by nie spać w dzień, bo jestem taka zmęczona. I tak ciągle na okrągło. Sytuacja zupełnie zmienia się, gdy mogę sobie pospać chociaż do 8-9, Wtedy mój problem znika zupełnie. Tylko, że zbyt często to się nie zdarza bo w tygodniu praca od 7.30 - 14.30 a co weekend szkoła od 8-20. JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ?

halo?

nikt nie ma ochoty mi nic doradzić??

Gość gość
idż do lekarza zrób badania

niedawno robiłam badania morfologię i na tarczycę - oba w porządku

ja choc nie mam tyle obowiazkow to tez ostatnio jestem przemeczona, zniechcecona i mam dosc. u mnie to chyba monotonnia stres w zwiazku z zalatwianiem kredytu od marca i brak osoby z ktora mozna pogadac ;/

czasem nawet jak ma się z kim to i tak nie ma już sił :(

hehehe ja wczoraj sie wygadalam i w raz zle i niedobrze :) nie wiem czy mam za dobrze czy nie dobrze :) jeszcze dochodzi brak kasy;/ kiedy ja ostatnio sobie cos kupilam ... oj dawno;/