Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiulkax19

czy moge byc w ciazy?!

Polecane posty

Gość misiulkax19

Mam pytanie bo mam dosc nietypowe objawy a ze juz bylam w ciazy moje dziecko ma prawie rok i nadal karmie piersia ostatnio bardzo czesto boli mnie brzuch tak na dole piersi jakby bardziej nabrzmiale i okres zawsze mam na poczatku miesiaca tj 1-5 w tych dniach sie zaczyna a w maju mialam na poczatku i tak w polowie miesiaca a teraz juz jest 17 a u mnie dalej nic jedynie wczoraj zaobserwowalam takie brazowe plamki to nie byl sluz bardziej wodniste i nie wiem co o tym sadzic. Pomocy!!

Gość gość
jeśli się nie zabezpieczałaś to oczywiście możesz być w ciąży.

a nie lepiej zrobic test ?:) ja ostatnio tez mialam okres spozniony i tez mialam podejrzenia co do ciazy ale poczekalam spokojnie minelo 30 dni i nadal nic. a na drugi dzien okres. i po klopocie :) z pierwszym jak bylam w ciazy to poczekalam 2 tyg po terminie zrobilam test i wyszlo :D

Gość misiulkax19
Wiem ze troszke zachowuje sie jak gòwniara ale sie boje bo nie jestem z ojcem dziecka mam ciezka sytuacje od pol roku mam nowego partnera i tu takie cos a mam dopiero 19 lat!

Gość należysz do PATOLOGII
Co to znaczy " tu takie cos ", jezeli nie zabezpieczasz się tabletkami, plastrami, spiralą lub zastrzykiem hormonalnym to normalne, że zaszłas w kolejną ciążę. Karmienie to nie antykoncepcja, zresztą parmienie rocznegop dziecka (po co? takie dziecko powinni jeść coraz wiecej normalnych rzeczy a nie cycać cyca!) tym bardziej.