Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi za niego

muj facet nie ma samochodu ani prawka

Polecane posty

Gość wstyd mi za niego

Wstyd mi za niego przed koleżankami. Nigdy im nie powiedziałam że nie ma , ale chyba się domyślają. Nie wiem co mam zrobić. Przecież nie można tak żyć. Do tego ma średnie bez matur :( Ja już sama nie wiem jak sobie z tym radzić. Któraś z was też tak ma ?

Gość gość
a ty masz samochód i prawko?? ile macie lat - ty a ile twój facet? czemu nie ma prawka nie chciał robić czy nie zdał??

Gość gość
a ty nie masz słownika . jemu wstyd za ciebie

Gość wstyd mi za niego
ja mam 21 a on 29 :( wstyd! To ja chodzę na studia a on nie ma nic prócz liceum. Czasem zastanawiam się czy ten związek jest cokolwiek wart

Gość wstyd mi za niego
Niby nic ważnego , ale to nienormalne w dzisiejszych czasach. Rodzicom też się nie podoba że autobusami muszę jeździć jak inne koleżanki są podwożone przez ich chłopaków. No i co ja mam zrobić ? Przecież nie mogę z nim zerwać z dnia na dzień tym bardziej ze to 3 letni związek. Ale powiem szczerze że mam dość tego nieudacznictwa. Ma 29 lat i mieszka z rodzicami . Mój ex miał 24 i mieszkał sam i miał motor a ten nic. Masakra

Gość jus89
to że facet bez prawka to wiocha to fakt, ale z ciebie jak widać pusta lala.. alno to prowo bo jakoś tak żałosnie napisane

Gość agata272727
powiem ci, że ja cię rozumiem bo też bym nie chciała takiego nieudacznika zwłaszcza, że prawko i samochód mam więc tego samego oczekuje od potencjalnego partnera, bo co mi po facecie którego będę musiała wszędzie wozić...bez sensu

Gość gość
"muj" dziękuje dobranoc 🖐️

Gość witek z mielna
jak bym swoją byłą czytał

Gość babka z piasku
A gdzie TWOJA niezależność i dorosłość? Chodzi mi o to że chcesz polegać na facecie i sugerować się opinią otoczenia ( bo moje koleżanki... bo moi rodzice....) a co ty wnosisz do związku po za sobą?

Gość hejxmloda
na co ty patrzysz ?? ? na samochod ? moze kiedys zmadrzejesz

Gość gość
ja mam motur samochód i chałupe

Gość to mu kup samochód
i wyślij go na kurs i niech zrobi to prawko i będzie po problemie

Gość fantastyczny temat!!
A jemu wstyd zapewne za twoją ortografię

Gość wstyd mi za niego
Po części macie rację ale zbyt mnie błotem obrzucacie. Ja pracuję i zarabiam 1500 ale jest. Gotuję , prasuję , jestem ładna. On nie jest " Jamesem Bondem " , zarabia ( nie wiem bo na czarno ) , nie ma prawka , nie ma auta , ma 29 lat i mieszka ze starymi. No sory ale coś tu jest nie tak. Od dwóch lat mu wałkuję żeby coś ze sobą zrobił , a o anwet matur nie chce. Uwazam ze zauroczyłam sie w leniu

A tak serio jak go kochasz to nie patrz na auto.w życiu liczy sie miłość:-)auto można kupić a prawko zrobić:-)to nie jest problem.

Gość gość
czuje, ze to prowo bo nie wierze ze sa takie glupie p***y :D to ze ty robisz studia a on ma "tylko srednie" nie swiadczy o tobie lepiej...teraz z wyzszym siedzi sie w posredniaku, ten twoj chlopak ma jakas prace, doswiadczenie? prawo jazdy i auto nie powoduje, ze czlowiek jest lepszy, ambitniejszy, madrzejszy. Wg. mnie to nie jest wstyd, raczej pewna niedogodność...a jesli Ty szukasz wypasionego faceta z fura skora i komora, to zerwij z nim bo w koncu potrzeba ci faceta "wyzszych lotow" :o

Gość gość  na bani
chodzisz na studia? a może na stódia? czy to szkoła specjalna dla niedouczonych? oto wybór: ubogi i może niezaradny i stódentka wyrzszej uczelni wracaj do tego z motórem

Gość wstyd mi za niego
Niby tak , ale ja jestem młoda i chcę się wyszaleć. Potrzebuję wyjazdów nad morze. Hotelów , imprez do rana , a facet bez auta mi tego nie zapewni. To nie chodzi tylko o bark auta , ale o brak stałego źródła utrzymania. Po za tym ja nie piję a on pije piwo i pali fajki. Może jeszcze narkotyki bierze. Ja juz wszystkiego sie po nim mogę spodziewać. Zależy mi na nim , ale mam dość życia w starchu przed rodziną i kolezankami że się wyda. To upokarzajace a wy tego nie rozumiecie

Gość gość  na bani
ale że wy głupie jeszcze z nią gadacie

Gość wstyd mi za niego
I nie czepiajcie się jednej literki. Wiem że popełniłam błąd , ale błędy każdy popełnia. Ja Chcę sie tylko dowiedzieć jak to inne babki robią w podobnej do mnie sytuacji. Przyzajecie sie do tego przed kolezankami czy nie ? Bo ja juz nie wiem jak sie zachowac

Gość gość
no teraz sie upewnilam ze to prowo, i juz nawet nie smieszne. bo takich tepaczek to raczej nie ma

Gość agata272727
taka jest prawda, że w dzisiejszych czasach bez prawka i auta nie ma życia, przecież nie da się całe zycie jeździć autobusami, a taki facet co może zapewnić???spacer???bo przecież nie zabierze ukochanej choćby na piknik do lasu...tak najeżdżacie na autorkę a sami pewnie byście się nie związały z takimi nieudacznikami...