Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi za niego

muj facet nie ma samochodu ani prawka

Polecane posty

Gość agata272727
dla mnie facet bez prawka, pracy i auta jest skreślony...po co mi facet bez stabilizacji????sorry, ale takie czasy i życie...

Gość gość
nieudacznik bo nie ma prawka? :O no to faktycznie, niezla macie hierarchie wartosci pustaczki....na piknik tez mozna pojechac rowerem, albo pociagiem a jak wam korona z p***y spadnie to same zrobcie prawo jazdy i d*pe sobie wozcie w koncu jest rownouprawnienie :O

Gość wstyd mi za niego
On nie jest nieudacznikiem tylko brak mu tego i tamtego i to go w moich oczach zaniża. Ale ja to przeboleję jakoś , ale co powie rodzina i znajomi. To już 3 lata. Kiedyś sie tata pytał " jaki ma samochód " , aja uciekłam z tematu. Mam też " W jakiej firmie robi" A co miałam powiedziec ? ze na budowie i bez umowy ? Same pomyslecie

Gość gość
nie jestes glupia tylko glupi

Gość babka z piasku
Tylko utwierdziłam się w przekonaniu że chcesz na nim wisieć.. Jakie to dorosłe. Niech mnie utrzymuje, wozi do szkoły ( bo koleżanki się patrzą więc trzeba się pochwalić), wozi nad Bałtyk ( :D ). A ja nic nie muszę bo on jest facetem i musi się starać, bo jak inni zaczną mnie obgadywać, to zerwę i poszukam lepszego. Bo trzeba pokazać, że dobijam do poziomu swoich znajomych. Tylko szkoda, że sobą nie chcesz dobijać do jakiegoś tam poziomu tylko cudzymi rękoma.... A tak na marginesie, prawko można zrobić, pracę można zmienić na lepszą. Facet dziwny, ale bardziej denerwująca jest twoja roszczeniowa postawa...

LOl przecież piszę ze to prowo :D takie pustaki nie istnieją. To ja Bydgoszczanin1984 chociaz istnieja. agatka272727 przyznała się że myśli podobie do mojej " fantazji "